Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
oioioi, käivad kuulujutud, et Liverpool tahab kaheks kuuks laenule võtta Robbie Keane asendamaks Suarezt, kes karistust kandes mängida ei saa. Usun, et kui Liverpool tõesti tahab teda siis võtavad ära ka ja Keane tuleb kuna USA´s ju talvepaus :P
Hohoo, Keane ju tuttav poiss.. nii 'pooli fännidele kui ka kõigile eestlastele. Kui tehing läheb õnneks, siis vist tuleb 2 kuud vaadata Liverpooli mänge..
"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Haha Keane Pooli ??? YES PLEASE, mees ei saanud Tottenhamis isegi siis pildile, kui Pikk Peeter ja Defoe lõid mõlemad Premmis ainult 4 väravat ja parim ründaja sai jeeli-jeeli kahekohalise arvu väravaid kokku.
Aga nagu ma ütlesin, siis go for it ! See näitaks küll kõrgeid ambitsioone või nii.
Uuel aastal, uue hooga.Peaksime kindlasti võitma minema, siis peaks 4.koht käes olema.Tõestame on mängu parima võistkonna vastu, kui suudame, siis ma ei mataks veel tiitliootusi maha.Formatsioon võiks olla 4-2-3-1.
hetkel jah - kui karistusega ennem mängu ei nõustuta.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Pohh, võtame selle vihase verinoore, kellest varem juttu oli - las natuke raputab Andy maailma. Mingeid bestbefore kuupäeva ületanud vendi - kas on ikka niiväga vaja ?
Kommentaar