Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Tundub tõesti, et praegu oleks kõige õigem aeg karistus ära kanda. Kahju muidugi, et Carlingu poolfinaal Suarezel vahele jääb, muidu ülejäänud mängud kõik täiesti võidetavad ka ilma temata. Vahele peaks siis jääma:
Man City (A) Premier League, 03.01
Oldham (H) FA Cup 06.01
Man City (A) Carling Cup, 11.01
Stoke City (H) Premier League, 14.01
Bolton (A) Premier League, 21.01
Man City (H) Carling Cup, 25.01
Wolves (A) Premier League, 31.01
Spurs (H) Premier League 06.02 (juhul kui FA Cupi 3. ringist edasi ei pääseta)
Kommentaar
-
Liverpool: Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger, Spearing, Adam, Downing, Henderson, Kuyt, Carroll. Subs: Doni, Gerrard, Maxi, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy.
Selline algkoosseis siis. Oleks oodanud Bellamyt põhisse aga okei. Stevie kah veel ei alusta, mis on imelik arvestades kui kehva Adam olnud on samas õige, sest liiga vara liiga suurt koormust Gerrardile andes võib ta uuesti kohe katki minna. 50 minutit veel.. YNWA!FC Flora
Kommentaar
-
Kuyt vast sellepärast, et palli on vaja täna taga ajada ning Bellamy lükkab tõenäoliselt vahetusmehena ennem mõne kotti kui Dirk.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustLiverpool: Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger, Spearing, Adam, Downing, Henderson, Kuyt, Carroll. Subs: Doni, Gerrard, Maxi, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy.
Selline algkoosseis siis. Oleks oodanud Bellamyt põhisse aga okei. Stevie kah veel ei alusta, mis on imelik arvestades kui kehva Adam olnud on samas õige, sest liiga vara liiga suurt koormust Gerrardile andes võib ta uuesti kohe katki minna. 50 minutit veel.. YNWA!
Kommentaar
-
Faktid on kuivad detailid, millel pole elu. Pole hullu kui inimesed teinekord tahavad suhelda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustEhk seetõttu, et liigas jätab Suarez vahele mängud City, Stoke, Boltoni, Wolvesi ja Tottenhami vastu ja ta on tagasi täpselt mänguks ManU vastu Old Toiletil ning üldse peale ta naasmist on kohe mängud lisaks ManU-le veel Arsenali ja Evertoniga, et kui vastu võtta see otsus mitte edasi kaevata siis pigem tehti seda õigel ajal.
Suarez saab aga kodus puhata ja negrodega hambaid teritada,et naastes kohe uuesti väljakul pisikese kääbikuga mõtteid hakata vahetama teemadel, et kelle vanaema oli pruunlane ja kelle vanaisa esimesena aafrikast minema jooksis ja ausaks prantslaseks hakkas.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNii palju piltlikke näiteid, et ... too siis juba illustratsioon ka selle M ja tuti kohta, ma ei saa muidu pihta.
E: eriti tuti.
Mõnes mõttes võib see ban Suarezele isegi kasuks tulla. On teine terve suvi läbi rabelenud ja rapsinud. Puhata on kah vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar