Uskumatu, panin striimi tööle ja kohe sellinne supervärav. Õnneks viigistasime kohe. No ja ilus ristnurk
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kuqi demonstreeris näitlikult, miks Coates ja Carra keskkaitses mänguaega ei saa. Uruguailane kõigele lisaks magas Simpsoni avavärava totaalselt maha, jättes mehe täiesti vabale löögipositsioonile.
Lisaks on hämmastav, et Gerrardi mängitades jäetakse nüüd Carroll pingile.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
ma arvan, et väravaid on natsa suuremaks venitatud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKuqi demonstreeris näitlikult, miks Coates ja Carra keskkaitses mänguaega ei saa. Uruguailane kõigele lisaks magas Simpsoni avavärava totaalselt maha, jättes mehe täiesti vabale löögipositsioonile.
Lisaks on hämmastav, et Gerrardi mängitades jäetakse nüüd Carroll pingile.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKuqi demonstreeris näitlikult, miks Coates ja Carra keskkaitses mänguaega ei saa. Uruguailane kõigele lisaks magas Simpsoni avavärava totaalselt maha, jättes mehe täiesti vabale löögipositsioonile.
Lisaks on hämmastav, et Gerrardi mängitades jäetakse nüüd Carroll pingile.
Ja Carrolli kõrvalejätmisest küll aru ei saa, just see hetk, et sul on vaja kindlustunned - korja seda Oldhami vastuplatsil, enne kui õhtul ennast peol niikuinii kinni tõmbad.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkauglöögid - veits palju lahmimist on. sealt ka premmi nr1 pealelöökide arv, aga sitt tootlikus. samuti on nende samade 16+meetri vikatitega üksjagu numbreid sellesse maagilisse raamilöökide tabelisse kirjutatud. mehi, kellel vasor jalas, muidugi jätkub, aga seega valitaksegi tihtipeale see, lihtsam variant.
Ja Coates peab trenni minema. Sest muidu need fish&chips&ale dieedil olevad vennad jooksevadki ta pikali nagu väikse tüdruku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar