Kapten troll ja biggest club in the world.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Kurat..puhas kuld,kuiva silmaga seda ikka eriti ei vaata!Algselt postitas idikas Vaata postitust
Kommentaar
-
Mis teeb olukorra eriti irooniliseks on see, et paljud liverpooli fännid pärast 3:0 seisu enam ei vaadanudki mängu ja läksid minema...ja see juubeldav milani fännkond kes mängu lõpuni vaatasid said tõelise kaotuse osaliseks...ning need pooli fännid kes seisu pärast ajalehest lugesid jäid tõelisest emotsioonist ilmaAlgselt postitas tarry Vaata postitustKurat..puhas kuld,kuiva silmaga seda ikka eriti ei vaata!
Kommentaar
-
Täpselt, alati tuleb pisar silma.Algselt postitas tarry Vaata postitustKurat..puhas kuld,kuiva silmaga seda ikka eriti ei vaata!
Kommentaar
-
Ma annan igatahes 10 pointsi julguse eest proovida midagi uut ja Carrolli, kui salarelva pingile jätmise eest veel 2 pointsi lisaks.-6 pointsi muidugi võtan maha, kuna Maxi on kadunud kuskile keldrisse.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
tegelikult on toimunud väikene edasiminek (või tagasiminek - sõltub vaatenurgast), sest eelmine aasta laksasime kuus kaitsemeest väljakule ja võitsime 2:0.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar