320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Liverpool\'
Kui teil ideid on, kuidas litsentsiga kaitstud .avi contetnti lahti muukida, on mul aastatepikkune väga põhjalik liverpoolfc.tv mängude ja tipphetkede arhiiv kasutada. Tirimise vaev, aga paroolita ei saa vaadata ja enda parooli ma ei tahaks anda.
Pange pea tööle. Alternatiiv on maksta 50 quidi aastas ja saada see asi endale ametlikult masinasse. Fännidel soovitan võtta kasvõi ühe kuu konto ja surfata suremiseni, vajalikku ümber striimides. Materjali on VÄGA PALJU.
Algselt postitas mcnamara
Algselt postitas -Marko-
Algselt postitas mcnamara
Tipphetkede järgi
Kommentaar
-
Algselt postitas OskarM
Kui teil ideid on, kuidas litsentsiga kaitstud .avi contetnti lahti muukida, on mul aastatepikkune väga põhjalik liverpoolfc.tv mängude ja tipphetkede arhiiv kasutada. Tirimise vaev, aga paroolita ei saa vaadata ja enda parooli ma ei tahaks anda.
Pange pea tööle. Alternatiiv on maksta 50 quidi aastas ja saada see asi endale ametlikult masinasse. Fännidel soovitan võtta kasvõi ühe kuu konto ja surfata suremiseni, vajalikku ümber striimides. Materjali on VÄGA PALJU.
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Kommentaar
-
On jah hoopis WMVd. Streamimiseks pakub Reali või Media Playeri formaadis.
Neid screen capture programme ikka on, selle taha asi ei jääks. Kui kellelgi on mingi töötav ja lihtne moodus seda teha, siis ma võiks vahel incognito mingeid asju üles panna. Sama kehtib ka NUFCi lehe tasulise osa kohta.
Mõnus Ida-Euroopa suhtumine, aga elamused maksavad eetikast rohkem või samas siiski mitte...
Algselt postitas Sajets
Oleks veel .avigi. Aga tegu -wmv-ga mis vägagi kindlalt kaitstud. Üks võimalus on lihtsalt screen-capture progega proovida neid ümber võtta. Otsisin ise ka netist mingil hetkel selle kohta inffi aga ei suutnud paremat võimalust leida.
Kommentaar
-
Manc bastards at home!
Eh! Niipalju siis kergest vastasest, samas kui Chelsea/Everton paar sai Colchesteri. No fakk, võiks mõni madalama liiga vastane olla, aga ei.Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sajets
Manc bastards at home!
Eh! Niipalju siis kergest vastasest, samas kui Chelsea/Everton paar sai Colchesteri. No fakk, võiks mõni madalama liiga vastane olla, aga ei.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Veebruar ei ole mitte viinakuu, vaid jalgpallikuu. 8 mängu ja latt on kõrgel.
01.02 Birmingham kodus
05.02 Chelski võõrsil
08.02 Charlton võõrsil
11.02 Wigan võõrsil
14.02 Arsenal kodus
18/19.02? FA Cup Manure kodus
21.02 CL Benfica võõrsil
26.02 ManCity kodus
Rescheduling anyone?
Kommentaar
-
Ma juba tahtsin Ossiga taas vaidlema hakata, aga enne mõistsin, et ega ta eriti millagagi eksigi seekord. Sest tõepoolest pole ju veebruar viinakuu.
Karikasarja loosi koha pealt... ei tea, kas Gary Nevilla mängus osaleda saab? Nojah, kuigi selle pulli võiks küll ära unustada tegelikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas skint
Karikasarja loosi koha pealt... ei tea, kas Gary Nevilla mängus osaleda saab? Nojah, kuigi selle pulli võiks küll ära unustada tegelikult.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar