Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• szandor
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Viimased kõlakad, et meile on veel juurde tulemas lausa 2 keskkaitsat, on magus uudis kui realiseerub. Marc Gueh'i võtaks rõõmuga vastu.
    Made by Cobham

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Viimased kõlakad, et meile on veel juurde tulemas lausa 2 keskkaitsat, on magus uudis kui realiseerub. Marc Gueh'i võtaks rõõmuga vastu.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Kogu Newcastle asjajamine mängijate lepingutega ja üleminekute on puha pekkis ja väidetavalt seal pole üldse professionaalid sellega tegelemas, sestap ka kogu jant.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust

Härral on kontraht suveni 2028. Sellisel moel tujutsema hakata ei ole kohane.
    Muidugi ei ole, küll aga ma ei arva, et üks konkreetne Liverpooli pakkumine see põhjus oli. Njuuka suutis selle olukorra pekki keerata enne juba, mingil põhjusel läksid seal enne juba suusad risti.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Ma kardan, et see päris nii ole. Palju oli selles, et Newcastle ise pani pange ja ei pakkunud talle isegi uut lepingut.
    Härral on kontraht suveni 2028. Sellisel moel tujutsema hakata ei ole kohane.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Minu jaoks käib see tänapäeva asjaajamine üle mõistuse. Isak ütleb igaühele, kes mööda kõnnib, et ta nui neljaks tahab 'pooliga liituda. Kas 'pool peaks siis ainult selle pärast tema eest üle turuhinna maksma, et mängijapoolne surve on nii tugev? Minu loogika järgi küll mitte. Kui selline megadiil nüüd tehakse, olen küll päris pettunud.
    Ma kardan, et see päris nii ole. Palju oli selles, et Newcastle ise pani pange ja ei pakkunud talle isegi uut lepingut.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Minu jaoks käib see tänapäeva asjaajamine üle mõistuse. Isak ütleb igaühele, kes mööda kõnnib, et ta nui neljaks tahab 'pooliga liituda. Kas 'pool peaks siis ainult selle pärast tema eest üle turuhinna maksma, et mängijapoolne surve on nii tugev? Minu loogika järgi küll mitte. Kui selline megadiil nüüd tehakse, olen küll päris pettunud.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Community ja üldse uue algava hooaja valguses saab öelda, et meie hooaja õnnestumine ei sõltu uute meeste toimimisest vaid pigem kui madale kukub vanameistrite latt. Arvan tõsimeeli, et see on palju suurem faktor. Esiteks on neil asj juba saavutatud, nälg pole nii suur ja vanus sunnib eksima rohkem kui varem. Community näitas et vormid on veel päris ebaühtlased. Salah pennu oli päris õudne tema kohta ja VVD vead, selliseid hakkas ka eelmise hooaja lõpp veidi tulema. Platsil ei ole ka praegu veel meest, kes talle ütleks vahepeal et "ou vana see oli sinu mäda, võta end nüüd kokku".
    Mitte nii negatiivsena paista, ütleksin siiski et on olnud äge näha seda uutmoodi virr-vurri eespool ja põnev kui see veel täiskäigu ükskord sisse saab - siis hoidke piip ja prillid. Ekitike on igatahes mind rohkem impressinud siimaani kui nt Virtz või teised. Jätku ja vigastustest hoidumist palun. Meenutuseks - meil on pingilt mingis (sissetöötatud kogemuse) mõttes palju vähem võtta nüüd.

Kuigi mitmed juutuuberid ja ka jalkastuudio rahvas kisab et LFC will walk the league, siis ise olen hoopis teisel arvamusel, et käesolev tuleb väga tihe kuni lõpuni välja ja mitme tiimi poolt, mitte 1-2. Kõikidele neutraalsetele või isegi vähem neutraalidele, suurepärane kompott jälgimiseks. Letsgoooooo!

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Probleem on olnud pigem selles, et kaitse hakkab lagunema keskväljalt.
    Aga jah ilmselgelt ei peagi veel vormis olema, kuid ikkagi...

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    See mäng ei näita eeloleva hooaja kohta midagi ning Van Dijk-Konate paari on varemgi üksikute kohtumiste pärast kritiseeritud. Küllap saavad enam-vähem hakkama, aga uut keskkaitsjat on Quansahi asemele loomulikult tarvis.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Pmst penalte võiks ka harjutada

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Sellise kaitsega kaugele ei purjeta.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Darwin oli osav nii pea, jala kui kannaga. Kannaväravad olid ägedad - kui vaid enesekindlust oleks jagunud. https://youtu.be/mPcVkNB_544?si=VMFFv8wArV1Skyzp

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pühabal mäng kogukonnakilbile. Mac Allister ilmselt saab minuteid, aga Gomez jätkuvalt väljas.

Leave a comment:

• Santi1992
    replied

Ega meie neid ainult müü, sarnase äriga tegelevad ka Chelsea ja City - küllap teisedki. Oma kasvandike olemasolu klubis on jätkusuutlikkusele oluline, fännid ei jaksa ainult võõrlegionääridest meeskondadele kaua hurraa karjuda.
    Nunez muuseas paistab ka minevat.
    Eks ta vist tasakaalu küsimus ei saa ainult oma poiste peale loota, aga kui neid üldse pole, siis kaob klubi nägu ära

Leave a comment:

Working...
X