Suurepärane! The Reds are on their way to Wembley! See meie ilma kaelata ründaja on päris hea.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
lisaks mainitule valmistasid rõõmu Downing ja Kuyt. Sweet.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Päris korralik andmine oli ikka. Suurepärane esitus kõigilt mängijatelt. Bellamy kindlasti mängu parim.
Vahepeal juba tuli mõte, et ei saagi seda palli Harti seljataha, kui penaltid välja arvata.
Järgmiseks ManU!
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustDalgish paneb ta jälle järgmiseks mänguks nkn staarründaja Carrolli arvelt pingile.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOh cmon. Rohkem positiivsust paluks !
Isegi mina usun, et Pool suudab Shittyle koti pähe tõmmata !
Näidake kuidas asi käib, ma hoian küll meestele punases täna pöialt.
Aga esimesel poolajal vapustav esitus. Nii palju, kui II poolaega nägin (algusest 10 min + Pooli värav+ lõpp) olid ikka väga kenad. Sellel ajal ei saanud Shity pallil vapsee üle keskjoone ju ! Igati kena esitus ma ütleks. Silma jäid muidugi nii mitu korda juba mainitud Bellamy- MoM 4 sho... Kuyt rabas hirmsat moodi tööd teha, Enrique oli hea, SG enam vähem.
Kuradi kahju, et teist poolaega sisuliselt ei näinudki... terve aja otsisin töötavat streami aga ei miskit... iroonia tipuks leidsin töötava pildi 91. minuti ajal . Ühesõnaga viis miinus ! Ja jällegi saan ennast korrata - hea meel Bellamy üle !
Kommentaar
-
Tõesti lõpuks üks korralik põnev mäng, kus Liverpool sai oma vaimu näidata. Pingelt meenutas kindlasti aastatetagust CLi mängu Chelsea vastu, mille tol korral Punased küll kahe mängu kokkuvõttes kaotasid.
Peab Harti kiituseks tõesti ütlema, et ta vääriks MOTM tiitlit.
Dalglishi karmid sõnad olid nii mõnegi mehe korralikult mängima pannud.See kiri siin on all
Kommentaar
-
rahva südame võitmiseks sobib sinusoid väga hästi
palavad tervitused järgmisele leegionile
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
esimene tõeliselt andekas reaktsioon kogu asjale. propsi.
see on muidugi imekspandav (või siis tegelikult ei ole), kuidas üks vana inimene on alati platsil rohkem südamega asja juures kui kõik teised kokku. subjektiivselt võttes muidu täism*nn, aga lihtsalt sunnib lugupidamisele.
keegi tekitab loodetavasti sellest liikuva pildi ka, kuidas de jongiga hingesuguluse leidsid. ja vahetussemineku žest oli vähemalt sama eepiline.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustlisaks mainitule valmistasid rõõmu Downing ja Kuyt. Sweet.
See, et Kuyt oma mootori tiksuma sai on hää. Nüüd tahaks loota, et järgmine mäng keerab pöördeid suuremaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokAga vähemalt oli pildis ja osales mängus, erinevalt Hendersonist ja Carrollist.
muus osas palju õnne! tõmmake cardiffil nahk üle kõrvade ja valma.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkeegi võiks uurida, et mitu korda on ändi 80ndatel minutitel mängu sekkunud. siis teaks, mida hooaja lõpus mõelda kui vaatad, et a la 25mängu aga 4 väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSuvel ootaks järjekordset puhastustuld ja uusi, kokkumängimata mehi asemele. :P
Laupäeva suhtes on natukene õudne tunne. Et milline 'pool väljakule tuleb. Kahjuks ei näe me laupäeva lõunal enamasti nii ilusad välja kui kolmapäevaõhtutel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
aitüma, aint PLi pigasingi silmas.
ehk siis vahetusest tulnuna on ändi keskmiselt 13min ja 15sek mängida saanud. püstitan hüpoteesi, et mitte kuradi ükski ründaja maailmas ei tee ega saagi teha sellise ajaga mängus mingit igakordset revolutsiooni. vahel harva õnnestub, loomulikult harvem (ac puhul), kui loodaks või ootaks või peaks, aga stabiilse mänguaja puudus selle kõik tingibki.
kui ei sobi, müüge maha. ma usun, et totts ostaks.
ps. palju õnne mcn'le! oma koduteema 14tuhandes post.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar