friedel võttis kassi kaasa :d
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ma täitsa nautisin esimest poolaega.Üldiselt ma arvan, et me mängisime ünsa hästi esimesed 45 min.Gerrardi puuted ja söödud on lihtsalt fantast!Carroll teeb ka head tööd, viitsib rügada ju vist pole pohmakat.Kuyt ja Johnson hoiavad Bale varjus, mis on hetkel vist kõige tähtsam?Teine poolaeg, lööme värava ja võidame!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustAndy flop of the match, as usually
Aga ka nürisid pliiatseid on vaja, muidu ei paistaks ju teravamad välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustAndy flop of the match, as usuallyIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKole ja ebakvaliteetne mäng mõlemalt poolelt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Järjekordne sitt viik. Kastis palliga midagi teha ei suudetud. Mõlemalt poolelt pask mäng. Kuradi kahju on, et võidetavaid mänge ei suudeta ära võtta. Karistuslöökidest mitte ükski müürist kaugemale ei jõua. Tsenderdused on enam kui kohutavad.. Ausalt öeldes ei imestaks kui sinna seitsmendale reale jäädaksegi. Ise ollakse jube suutmatud. Carroll oli muidugi hea nagu viimasel ajal tal kombeks on, Suarezel oli näha, et mänginud kaua ei olnud. Ma ei tea..pettumus on, persse kõik ja meistrite liiga unistus ongi ainult unistus.FC Flora
Kommentaar
-
Jube mäng oli. Kaua sai oodatud seda ning oleks vist parem olnud, kui udu poleks hajunud.
Väga vähe võimalusi, parim neist spursil.
Tottenhami kaitse oli liiga kõva täna, et sellest keskelt läbi joosta. Tsenderduste peale ka väga loota ei saanud, sest need olid kohutavad, va Kelly oma, mis leidis Carrolli, kuid viimane selle raiskas.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKole ja ebakvaliteetne mäng mõlemalt poolelt.
Spursi on lihtsalt liiga raske murda, kaitse oli väga tugev ja parker püherdas ka igalpool. Selle heitluse põhjal mõlemad väärivad top4 kohta, aga siis kui Suarez ja Carroll oma head võimalused mööda ja üle lõid tuli meelde miks me seal ei ole.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar