Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei ilmuta ka väsimusemärke. Isegi see Kassai epopöa lõppes, kuid kannibali "juhtumi käsitlemine" siin teemas mõne isiku poolt hakkab juba ühte juhtivat opositsioonierakonda meenutama.
sry.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Ärge siis nii südamesse kohe võtke kui Suarez teid ikka veel niimoodi häirib. Hetkel nagunii muust rääkida ei ole seega mõne pildi võib siia ikka visata, eks. Tundub nagu oleks suur osa foorumist mustanahalised kuna igakord kui Suarezt kuskil mainitakse on ärritatud inimesed platsis.
nämma: "Andre Marriner is Sunday's Ref v Brighton - first time he's taken charge of Liverpool since the Manchester United game at Anfield in October"
eks näis, kas vändatakse veel mõni sekund elu steriilsetele inimestele
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Wiziwig, the new MyP2P. Wiziwig.tv brings to you live sports on your PC for free. Live football , Live MLB and NBA. Just for free tv on your pc. Wiziwig.tv brings you also the best P2P programs guides.
jah, aga mul ei avane sopcast automaatselt, ning kui sopcast lahti on, ning vajutan uuesti sinna channeli peale wiziwigis, tuleb järgmine sopcast lahti välja logituna. ma ei tea nende channelite numbreid.
jah, aga mul ei avane sopcast automaatselt, ning kui sopcast lahti on, ning vajutan uuesti sinna channeli peale wiziwigis, tuleb järgmine sopcast lahti välja logituna. ma ei tea nende channelite numbreid.
protip- wiziwigis play now nupu peal parem klikk ja copy url ning paste sopcasti aknasse.
Kommentaar