Kui lööd 3 omaväravat kas siis saab palli endale? sest Bridcuttil peaks see võimalus olema.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Ljs Vaata postitustKui lööd 3 omaväravat kas siis saab palli endale?Adiós amigos
Kommentaar
-
Väga nauditav sellist värki vaadata. Eriti teisel poolajal, pärast Carrolli kolmandat. Liiga harva saab 'pooli esituses jalgpalli lihtsalt nautida. Samas aitas Brighton palju kaasa ka oma avatud mänguplaaniga.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
krissidest rääkides
imelisel kombel on kõigil musta värvi jalatsidsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
uskumatu, et Adam nõnda kõrgele suutis hüpata. Teinekord ma ei suuda isegi mõista, et kus kohast ta need söödud ja löögid suudab välja imeda... sündinud talent vist
Lisaks sellele, et ükski heategu ei jää karistuseta, jäi mängust silma ka palli patsutamisest loobumine - keskväljal. Mängijatele vist öeldi, et kui keskväljal üle kahe puute teed, siis plekki ei saa. Kui teed rohkem puuteid, siis pead edenema tühja tsooni, kuid mitte vähem kui 15st meetrit.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kõige rõõmustavam on vist ikkagi SG-d tippvormis näha. Vahepeal natuke aega tundus, et temaga on lood päris halvasti. Aga juba see kuidas ta eile neljanda värava eel jooneni sööstis ja sealt veel nõnda terava palli teele suutis panna. Vana hea on tagasi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar