Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNõuan RvP-le sellise käitumise eest bänni.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustPärast lahingut rusikatega vehkimine ftw.
Minu eelmine postitus oli ilmselgelt naljaga mõeldud. Segaseks jääb mis see Kelly halba teile tegi, peaksite teda just tänama, et suurepärase võimaluse Arsenali värava all luhtas.
mul liiga hea tuju, et tõsist tüli norida (ja pole reaalset põhjust ka tegelt)Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
üks asi, mis mind jällegi häiris oli too teema, et kui tuleb äärelt tsenderdus, siis mida prst Suarez kahe keskkaitsja taha ronib? igal korral ei suuda vastased omaväravat lüüa. jooksku siis kasvõi korralikult tagumise posti juurde... nah, ikka keskele - vhakk, sinna on pea võimatu palli saada. alustuseks võiks ikka esimese posti poole suuna võtta.
eks nüüd peab fa karikale rohkem keskenduma - naised sai juba koju saadetud, nüüd tuleb ülejäänud kaadriga delikaatselt hakkama saada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustja megarõve on see et OMA saamatus elatakse (nagu mängu lõpus) välja kohtunike peal ... tra mitte kedagi teist pole süüdistada selle kaotuse puhul, kui iseennast ...
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustPalun tõestusmaterjal kah - lontrus vaatab täpselt kuhu jookseb. Ei ole siin midagi kogemata.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar