Algselt postitas Kenny's Heroes
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
they can't take it anymoreAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustKD peaks endal märkmikusse väikesed reminder'id panema (ca 4 tk hooaja peale) ja kasvõi profülaktika mõttes avalikult mängijatega mölisema - rutiin tapab.
link ise siin siis: http://soccernet.espn.go.com/feature...itives?cc=5739"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
mingi enesetapjate inside joke?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas KingK Vaata postitustKaotada pole midagi.
Kommentaar
-
See Sterlingu jutt on juba pisut aega vaikselt sahisend. Algul et ta ise soovind minna, sest ei saa mänguaega, aga ausalt öeldes alles poisike ja palju tahab. Ma saan täiesti aru miks ta veel esimesse ei saa, sealt on enne palju matuursemaid poisse võtta nagu Coady ja Wisdom. Tal on veel vaja kasvada, ka mõtlemiselt. Loodetavasti emme laseb tal LFCs jätkata, sest lootust annab palju ja parimal juhul saaksime mõne aasta pärast uue John Barnesi★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustNüüd näeme rohkem Shelveyt?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Liverpool: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Henderson, Downing, Suarez, Kuyt.
Subs: Doni, Coates, Carroll, Eccleston, Sterling, Shelvey, Aurelio.
Huvitavad mehed pingil.
Edit: Nii s***a poolaega pole Anfieldil tükk aega näinud, masendav vaadata, kui halvasti mängitakse championshipi klubide vastu ja siis ainult üheks juhuks Evertoni vastu võetakse jalad perse alt välja. Ei tea, miks seda paska ikka vaatan veel...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar