MOTM Sterling ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitust...ning mängujärges intervjuus süüdistab Kenny väsimust ja õnne puudumist. Murettektitav.
lõppude-lõpuks on võidud ja medalid tähtsad ning jooksva aasta märgid väga muret ei tekita, sest mängupilt ja mansafat on meil sisuliselt pahupidi pööratud ning ses suhtes pole väga üllatav, et mõni asi perse keeratakse. mitte, et muretsemiseks põhjust polesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
naiss. pole tema haibist väga hoolinud, kuid nüüd tahaks teda veelgi platsil näha... ainult, et siis peab vistist mängu vaatamasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkui üldine hoiak on, et kodus teki all tehakse sotid selgeks, siis ses suhtes pole intekast mõtekas väga mingeid järeldusi teha - otseselt midagi valesti ka ei öelnud. iseasi, mida veel oleks võinud öelda, kuid eks alati ole oma osa ka küsimustel.
lõppude-lõpuks on võidud ja medalid tähtsad ning jooksva aasta märgid väga muret ei tekita, sest mängupilt ja mansafat on meil sisuliselt pahupidi pööratud ning ses suhtes pole väga üllatav, et mõni asi perse keeratakse. mitte, et muretsemiseks põhjust pole
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKui mängijaid lihtsalt enam ei huvita, siis on veidike kohatu hakata väsimust ja õnne puudumist süüdistama.
Kommentaar
-
nextgen'is kaotati siis esimene ja teine koht ning jäädi kolmandaks. kaks vastuseta Ngoo'l ja Morgan'ilt Marseille võrku.
"The NextGen Series has been a great experience for the lads. We have a young squad and we have played against strong and experienced teams.
vanuste vahe on v-o mingi aastakene, kuid taolises vanuses omab see suurt vahet.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar