Sterlingut pole pingil seetõttu, et tal on vist mingi eksam homme
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
jalkajumalad on karmid vennadsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Naljakas
Tüüpiline selle hooaja mäng muidugi. Postid ja latid on endiselt "sõbrad". Realiseerimine on imeline. West Bromi värava ajal meeldis Johnsoni ja Reina suurepärane tegutsemine. Õnneks on liigast juba nii pohhui, et lihtsalt on naljakas Tundub, et Everton lõpetab meist ees pool.. Mäng iseenesest oli täiesti meie oma. Kaitses eksiti vähe palju aga võimalusi tekitati väga väga ohtralt.FC Flora
Kommentaar
-
copy-paste muudest anfieldi mängudest sel aastal, palju võimalusi, postid, latid ja sitt äralöömine eesotsas Kuytiga.
Kenny Dalglish has no regrets at having accepted an SOS call from Liverpool and says he is happy to do the job for as long as his services are required.
See tundub juba nagu hüvastijätuna ja no on raske olla sellele vastu, sest see meeskond väravaid lüüa ei oska.
Kommentaar
-
täna vähemalt oldi kuni vahetusteni loomingulised. ründefaasis siis. mida aega edasi, seda rohkem hapnik kinni jooksis ning lõpuks vajuti üldse ära - ei suudetud enam erilist loometööd teha, ega palli tagasi võita (kui eelneva mängu jooksul). ja see, et koos Bellamy vahetusega mäng hakkas sohu vajuma, eriti head muljet ei jätnud - õpitud abitus lõi välja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See oli nagu kordus saated seriaalist nimega 11-12. Mis teha, ei lähe sisse, ei lähe. Sulle lüüakse, läheb. Liigas pole niikuinaa midagi enam teha kui uhkuse pärast Evertonist kõrgemal lõpetada (?). Las teevad trenni kuni FA finaalini. Naljakas et seekord vastupidiselt just vahetustest läks asi allamäge.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust4 õudukat veel jäänud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
killereid on vaja, kes saavad aru, et vv on vaja rünnata, mitte pendla punkti juures palvetada. Agger oli eile meil ainukene selline, kes oli nõus koos palliga väravasse jooksma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustJah muuta on vaja seda, et pall pannakse väravasse vähem, kui 30 pealelöögiga per mäng.
Võib-olla aitaks uus manager enesekindlust süstida, võib-olla oleks vaja mängijate seas muudatusi. Raske öelda, kumb variant paremini toimiks. Päris samal moel ometi jätkata ei saa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVõib-olla aitaks uus manager enesekindlust süstida, võib-olla oleks vaja mängijate seas muudatusi. Raske öelda, kumb variant paremini toimiks. Päris samal moel ometi jätkata ei saa.
Kommentaar
-
Vaatasin highlightsid ära ning see mis toimus teisel poolajal, oli ikka paras huumor. Pall kohe ei tahtnud väravasse minna. Johnson teeb Flanagani. Kurb, et selliselt tuli see kaotus. Pigem võiks Adami minema kupatada, tuua sisse imeline pallivõlur keskele ning jätkata Kennyga. Tõi meile ju tiitli see hooaeg ehk toob teisegi. Järgmine hooaeg las olla otsustav tema jaoks.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee on ilmselt osalt psühholoogiline tõrge, mis kõigi samalaadselt ebaõnnestunud mängudega on tekkinud. Aga teisalt tõesti ka valede valikute teema. Kui ennast vabaks mängitakse, minnakse kiirustades peale lööma, samas on kolleeg valmis kõrval palli tühja väravasse veeretama.
Kommentaar
-
Kas ja mis muudatusi näitab opta meie viimase kuue mängu puhul?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar