Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kas see oli kõige aegade huvitavaim mäng või teisel kohal selles tabelis? Kui isegi vennad kellel on vaja tõestada, ei viitsi midagi teha, siis on peas midagi täiesti valesti."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legendKommentaar
-
Loen Hodgsoni seletust Torrese pingilejätmise kohta ja see on pagana imelik ikka. Aina kordab, et tahtis hispaanlasele 45 minutit anda, et õnnestumisi tuleks. Ja siis jälle, et ei, hästi hea, et mind ikka doktorite poolt ümber veendi ning ma teda ei kasutanud. Ja nii uuesti ja uuesti.
Ma olen nõus, et kõik pole Anfieldil päris korras tõesti.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Ma mõtlesin kah, kui nägin Jonesi nimekirjas hea, et lotot ei mängind täna
.
Aga eelnevatega nõus. Raisatud 90 minutit. Ma krt isegi ei tea miks ma lõpuni vaatasin. Lootsin vist midagi.
Aga laupäev pubisse mängu vaatama, kus kohtumine Roy ex-klubiga. Kodus õnneks.Kommentaar
-
mis brad jones'l viga on? boros näitas ta igati soliidseid esitusi ning hodgson tegi igati õige otsuse, et talle võimaluse end tõestada andis. isiklikult arvan, et kui ta saaks veel mõne mängu, näiteks premieris mõne nõrgema vastu, siis miks ka mitte, reina võiks vabalt pingile veel jääda.LATICS FOREVER!Kommentaar
-
Reina nüüd küll pingile ei jäeta, tänu talle me üldse nii kõrgel oleme.mis brad jones'l viga on? boros näitas ta igati soliidseid esitusi ning hodgson tegi igati õige otsuse, et talle võimaluse end tõestada andis. isiklikult arvan, et kui ta saaks veel mõne mängu, näiteks premieris mõne nõrgema vastu, siis miks ka mitte, reina võiks vabalt pingile veel jääda.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar