Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Üldiselt oli mäng kontrolli all. Teisel poolajal vahetati poolkaitse välja ning mäng muutus võrdsemaks. Sterlingut pole vaja laenule saata, sobib ilusti vahetusmeheks. Tegi ilusamaid liigutusi kui Downing vahel. Adamilt peale väravasöödu midagi head ei näinudki, õnneks näeme teda vähe mängimas, ma loodan. Robinson hea backup Enriquele. Üleüldse on igale positsioonile vääriline vahetus olemas, üks winger sisse tuua, siis võib väga lootusrikkalt uuele hooajale vastu minna.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Just minu m6tte. Et 1ks Winger veel nagu puudu.Üldiselt oli mäng kontrolli all. Teisel poolajal vahetati poolkaitse välja ning mäng muutus võrdsemaks. Sterlingut pole vaja laenule saata, sobib ilusti vahetusmeheks. Tegi ilusamaid liigutusi kui Downing vahel. Adamilt peale väravasöödu midagi head ei näinudki, õnneks näeme teda vähe mängimas, ma loodan. Robinson hea backup Enriquele. Üleüldse on igale positsioonile vääriline vahetus olemas, üks winger sisse tuua, siis võib väga lootusrikkalt uuele hooajale vastu minna.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Lümpjaaegu jätsin 'pooli tahaplaanile, aga Sterlingu üle on tõeliselt hea meel. Loodetavasti poisil ikkagi punastes tulevik - kiire äärevõlurita ei tee Premieris tühjagi ja sellist pole meil igiammu platsil lipanud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
-
vahelduseks saime siis mängija, kes ei ole teps mitte 'pooli fänn, vaid manu. hea enne
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
mingi mini-Johnson või
Kommentaar