Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Üldiselt mängu ajal ei kommenteeri, aga see on siiamaani vist kõige selgem penalti üldse, mis meie kasuks andmata jäänud. Iga korraga lähevad kohtunikud aina hullemaks selles aspektis. Pragusel hetkel võib Suarezele kahe jalaga näkku lennata, ega penaltit ta ei saa, pigem kollase "simulatsiooni" eest.Kommentaar
-
Luis Suarez, we know what you are - a genius!
Aga no tõesti kohtunik, боже мой. Isegi kõige ilmselgemaid penalteid ei saa Suarezele anda, kuna ta on eelnevates mängudes kergelt kukkunud? Täielik nali. Suarezel võib mõlemad jalaluud ka kastis murda, pennalt ta ei saa.Kommentaar
-
ärge olge nõnna kurjad - kollast ju sel korral ei saanud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Esimene võit kotis ning veel milline võit. Ründemäng oli lihtsalt suurepärane, on õpitud võimalusi ära kasutama. Kaitsemäng ja sisse lastavate väravate arv on endiselt murettekitav, eriti kui seda enda lollidest vigadest tehakse, aga kui lüüakse ise alati rohkem väravaid siis pole vast hullu.Kommentaar
-
Ilus mäng oli. Realiseerimisega probleeme ei tekkinud, nagu näha. Kuid kaitse võiks lukku saada, iga mäng lüüakse meile väravaid. Suarez on võtnud nõuks ainult Norwichile kolle taguda
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kaks 18 aastast ja üks 17 aastane põhis! Go Brendan!
Kommentaar