Algselt postitas RedMike
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
seda va küünarnukilüket mängus tähele ei pannud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustEi tea mina, kuidas oli Barnettil julgust kohtunikule väita, et tema Suarezt ei puutunud.
Igatahes, kõik olid suurepärased ning lõpuks....lõpuks kolm punkti kotis!
Kommentaar
-
Algselt postitas RedMike Vaata postitustJa palun, Pepe, võta end kokku nüüd!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustIsiklikult olen alati arvanud, et tegu väga ülehinnatud mängijaga
Liverpool Player of the Season (1): 2009–10
Reina vormikõver on olnud languses pärast Beniteze ja väravavahtide treeneri Valero lahkumist. Konkurentsi tal samuti pole.
Kommentaar
-
Pabahhhhhh! Võit 5 löödud värava ja Luisi hattrickiga! Kuna pilved taevas on madalal, siis pea on pilvedes.
Mis meeldis: Meeskonna komplekteerimine, kui oled laisk, siis platsile ei pääse. Mängiti lihtsalt ja ei üritatud palliga väravasse joosta. Noored tüübid tulevad ja paugutavad. Noh ja Suareze hattrick oli kena. Loodetavasti leiti nüüd paugutamislaine ülesse.
Mis ei meeldinud: Lohakus oma värava all, 2 täiesti enda poolt sisse imetud väravat. Ebavajalik.
Terve mängu peale kohtunike kohta midagi halba ei ütleks, AGA! Raudkindel pennal jäeti andmata. Ma julgen isegi öelda, et punane ja pennal oli seal combos. Ja julgen veel öelda, et LFC võiks selle momendi kohta järelpärimise teha. Sest mulle tundub, et see pold mitte mingi tavaline nügimine vaid LS löödi küünarnukiga. Küll mitte väga õnnestunult, aga siiski.
Kommentaar
-
Terve mäng meie käes ja milline väravapidu, sellist ei oleks osanud ootada. Võimas. Oleks võinud vabalt rohkemgi tulla.
Kõik platsile pääsenud mehed õigustasid oma valikut - noored on täitsamehed ning paistavad peatreenri 'uut süsteemi' kiiremini üles võtvat kui mõned meie suurepalgalised.
Suarez lustis täna jumalikult...no teine värav...välisküljega keerutus värava paremasse otsa...lovely.
Sahin'i värava suutsin isegi maha magada. Kohtunike teemal ei saa enam vaiki olla - see on juba täielik farss, mis toimub!
2 sisselastud väravat lähevad küll laiskuse/lohakuse alla ja seda osa peab parandama - vaja ju kesta mõnes raskemas mängus teinekord.
Kaks jalga maas ja tasa ja targu edasi.
Kommentaar
-
Pole üldse paha. Paistab, et poiss hakkab oma kohta leidma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJube jama, et hailaidid juba enne esmaspäeva hommikut ära kustutatakse. Raske on nädalavahetusel jalgpalli vaatamiseks aega leida.
Sealt võid veel korralikke hailaite leida
Kommentaar
-
Algselt postitas RedMike Vaata postitust
Suso ja Sterling on ju justkui loodud sinna keskväljale, Sahinist rääkimata. Vähemalt sellise, veidi britilikumat sorti mansa vastu nagu Kanaarilinnud. Äge mäng. Ja kui Suareze püss nüüd tõesti lahti läks...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar