Kui kellelgi on plaanis Zeniti mängule minna siis: http://ecolines.net/et/eripakkumised...sburg-8-50-eur
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Selle järgi paistab jah pileti hind "vabamüügist" kõikuma 45-107 euri vahel, kui vahetuskursi hinnaks võtta jäme 40/1.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltVäidetavalt pidi piletihind olema 80€, samas kui Anfieldil on 25-35€ (mitte quidi). Kuskil siin ehk kirjas miskit, kui keegi loeb välja.Kommentaar
-
Ärge viisat unustage, varuge paar nädalat ja 40-50 eurot.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Vahepeal on LSi uuendatud. Nüüd saadaval 25-hobujõuline versioon.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
indeed. usalda veel teisi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
BR rääkis täna, et üks-kaks üleminekut on töös. Uudiseid enne järgmist nädalat siiski vaevalt oodata. Oldhami vastu ei mängi kindlasti Enrique, Johnson ja Reina.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar