Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Suvepäevad on lähenemas ja peaks nüüd vaikselt võistkonda registreerima hakkama. Stok, $$$, Jose, Crackerz, mis te räägite, saate tulla? On keegi teine vahepeal mõelnud, et võiks ka tulla? Kes on tulijad, saatke oma täisnimi mulle privasse, et ma saaksin võistkonna ära registreerida.
Täpsemalt saab turniiri ja afterparty kohta lugeda SIIN.
edit: Kas me soovime ka mingit tunnuslugu?sigpicKommentaar
-
Oleks huvitatud, kuid pole veel täiesti kindel kas olen sel ajal Tallinnas. Tunnuslugu värava löömise järel võiks ikkagi Ring of Fire olla.Suvepäevad on lähenemas ja peaks nüüd vaikselt võistkonda registreerima hakkama. Stok, $$$, Jose, Crackerz, mis te räägite, saate tulla? On keegi teine vahepeal mõelnud, et võiks ka tulla? Kes on tulijad, saatke oma täisnimi mulle privasse, et ma saaksin võistkonna ära registreerida.
Täpsemalt saab turniiri ja afterparty kohta lugeda SIIN.
edit: Kas me soovime ka mingit tunnuslugu?Kommentaar
-
Hmm, aga millal täpsemalt öelda saad?
Ei tea, kas just iga värava järel tunnuslugu lastakse, aga Ring of Fire võib üheks mängueelse tunnusloo variandiks olla küll.sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
Turniir toimub 13ndal
YNWA on ka kindlasti üks valikuvariantidest.
Hetkel siis on tulemas: KPunkt, Stok, Petteri ja vb Jose ning vb $$$. Natukene nutune on see seis hetkel. Paar vahetusmeest võiks ka olla ikka, nii et foorumlased, olge julged ja tulge osalema!sigpicKommentaar
-
Kiidan heakshttp://www.guardian.co.uk/football/2...liverpool-loan
Mõttel on jumet. Pingi pealt mängukogemust ei tule. Esialgu laenaks pooleks hooajaks, siis vaatab edasi.YNWA!Kommentaar
-
Kahjuks on viimastel aegadel tavaks, et see kes korra laenul on käinud põhisse enam murda ei suuda. Erandiks ehk Cole oma paari mänguga ja Jonjo ise peale Blackpooli. Elame näeme.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar