Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
@MrBoywunder 22m
Suarez's new contract will mean he'll receive £170k till the end of the season then he will be on £200k for the remainder of the contract
@MelwoodMole 23m
Suarez has signed a new deal until 2018. The only clause is if we don't get Champions League & a non-English side matches the trigger fee.Corner taken quickly...Kommentaar
-
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Aga tegelikult kõva propsi tuleb anda selle diili eest Poolile. Ükspuha mis variandi puhul on kõva payoff kindel. Saate CLi võib mees jääda, ei taha jääda saate hunniku pappi ja kui ei saa CLi on ikka võimalus saada väga suur hunnik pappi, et suvel täiendada.Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Spursil pole skaute. Nad lihtsalt bidivad 2 euri rohkem meeste eest, kelle 'pool on välja valinud.
Aga mulle meeldib see tegutsemine. Ei lastud asjal laiaks minna. Nagu eelpool mainisin ülemineku juttudest see meid ei päästa/säästa.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Loodame, et Suarez jääb. Olenemata siis, kas oleme CL'is või mitte.

Kommentaar