320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas nismo44 Vaata postitust
    Räägid ainult eilsest mängust? Seda mina ei näinud, aga Arsenali vastu oli ta küll Motm. Isegi, kui ta peaks olema ebastabiilne, siis sellise mängu teinud mängija ei ole kindlasti meeskonna NÕRGIM lüli, arvestades seda, et viimasest 4 väravast, mis Liverpoolile löödud, võib kaks Toure nimele kirjutada.
    Eilsest ikka. Arsenali vastu ta mängiski hästi, aga eile ta oma rolli keskväljal mängu ehitada ei täitnud. Jõhkralt valesööte ja valeotsuseid. Muidugi tuleb tunnistada, et pea sama kahvatud olid ka Sterling ning Henderson. Et jah MOTM polnud brasiillane kindlasti. Selle peab Sturridge'ile andma: vaatamata sellele, et esimesel poolajal ei paistnud ta väravani üldse silma. Aga eks kesktormaja roll ongi selline. Penaltivõtt oli lõpus mehetegu.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

    Kommentaar


      Kas me juba ootame enda mansalt Barca-meeste võimeid, et siuname neid, kui nad ei suuda 11-st organiseeritud kaitsemängijast läbi tungida? Puhake jalga ja tunnustage võitlusvaimu - nood samad Coutinhod ja Sterlingud ei lasknud vastastel hingata, võitlesid kaks korda suurematelt meestelt palli tagasi.
      Eile nad jooksid veel üksjagu peaga vastu seina, mis neid kollitas kolmest ilmakaarest, kuid aeg-ajalt pääsesid ka seinast mööda - ilus oli vaadata seda järjekindlust, mis lõpuks ka vilja kandis. Vendadel mõte töötab ning küll nad lihvivad endi oskuseid taolisteks mängudeks.
      Lisaks meeldis see, et ei vingutud, vaid mängiti - raskuskese oli mängimisel, võitmisel. Eredalt jäi meelde situatsioon, kus vastane Sterlingule palli kaotas ja särgist tagasi tiris, kuid tulutult - Sterling lihtsalt jooksis edasi.

      Eilne mäng oli puhas hingestatuse demonstratsioon. Ja seda hingestatust ongi edu saavutamiseks vaja kõige enam - kõksima võivad õppida isegi kodused okaspuud.
      Parimaks pojaks selgelt kapten, kes rügas pea laitmatult kaitses ja ründes. Kasvatas lapsi. Jagas väravale söödu ning lükkas tuimalt lisaminutitel pennu võrku.

      Cavanil oli õigus, kui ütles, et Suarez on muutunud mees. Igal hetkel paistab silma, et ta mõistab, mis on tema kohustus.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

      "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

      "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

      Kommentaar


        Peale esimest pooltundi silmad veritsesid. Mängiti mingit 3nda liiga jalgpalli. Õnneks suudeti skoorida ja poolajani välja vedada. Vaheajal toppis BR ilmselt mõnel mehel varbad sahtli vahele, sest teist poolaega mängiti palju isukamalt. Hea, et niigi läks.

        Kommentaar


          Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
          poleks uskunud, et ainult paar kuud edu paneb su sitta tootma,
          kas peale 'pooli fännide on teistel keelatud mängust midagi arvata?
          Issand jumal milline drama queen. Lausa SITA tootmine oli see? Kui 'pooli toetaja siin ManU toetajat natukenegi tögada ei või, siis see on ikkagi juba täiesti uus tase ninakuses!

          Kommentaar


            Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
            Kas me juba ootame enda mansalt Barca-meeste võimeid, et siuname neid, kui nad ei suuda 11-st organiseeritud kaitsemängijast läbi tungida? Puhake jalga ja tunnustage võitlusvaimu - nood samad Coutinhod ja Sterlingud ei lasknud vastastel hingata, võitlesid kaks korda suurematelt meestelt palli tagasi.
            Eile nad jooksid veel üksjagu peaga vastu seina, mis neid kollitas kolmest ilmakaarest, kuid aeg-ajalt pääsesid ka seinast mööda - ilus oli vaadata seda järjekindlust, mis lõpuks ka vilja kandis. Vendadel mõte töötab ning küll nad lihvivad endi oskuseid taolisteks mängudeks. Lisaks meeldis see, et ei vingutud, vaid mängiti - raskuskese oli mängimisel, võitmisel.
            Kõikidest viimastest postitustest kõige enam nõus sellega siin. Puhtalt juba meeste iga arvesse võttes võiks juba natukene rohkem rahul olla. Khmm, nt kui palju oli platsil mehi, kes vähem kui 2 hooaega meil aktiivselt mänginud? McN teeb Coutinhole natuke liiga. Eks ootused on eduga kasvanud, selles mõttes arusaadav, aga tegelikult meil ilma temata keskvälja ründefaasis ikka midagi meeldivalt naljalt ei toimuks. Kui tavaline on selline pilt, kus rünnakule (kiirustades) asudes kihutatakse kõigepealt äärte kaudu ja siis sööt keskele, kus Coutinho niikaua palli hoiab ja mingisse loogilisse zone'i ennast purjetab (samal ajal on kogu ülejäänud tiim ees jõudnud ennast ümberpaigutada nii, et oleksid vabad väikese maagi head söötu vastu võtma) ning siis mingi rünnaku viimase käigu algatab. Eilegi tõi tulemust selline tegutsemine ja lisaks kannatab vaadata neid skeeme, mis siin hiljuti ManU teemas postitati. Coutinho on tihtipeale kõike-ühendav lüli ees.

            Natuke uhke olles ütleks, et me oleme praegu liiga parim tiim, mis puudutab viimasele mehele, sööstude peale, söödu jagamist rünnakutel. Jätku sellele! Imelihtsa jalgpalli mulje jätab ka, kui läbi läheb.

            Kommentaar


              Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
              Nii ja naa
              93-94 Newcastle eest Andy Cole 34 ja Peter Beardsley 21. Siis mängiti muidugi 42 mängu.
              Manchester Unitedi eest lõid Louis Saha ja Ruud van Nistelrooy 2003-2004 hooajal mõlemad 20. Tõsi, Saha mängis pool hooaega Fulhamis.
              Kui premmi ainult silmas on peetud, siis 2009-10 ka: Lampard 22 (kokku 27) ja Drogba 29 (37) wiki andmetel.
              Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

              Kommentaar


                Algselt postitas wordprez Vaata postitust
                Kui premmi ainult silmas on peetud, siis 2009-10 ka: Lampard 22 (kokku 27) ja Drogba 29 (37) wiki andmetel.
                Ja, see jäi hilistel tundidel küll kahe silma vahele.
                "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

                Kommentaar


                  Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                  Issand jumal milline drama queen. Lausa SITA tootmine oli see? Kui 'pooli toetaja siin ManU toetajat natukenegi tögada ei või, siis see on ikkagi juba täiesti uus tase ninakuses!
                  Mis sa nalja teed w? See, et 'pool on paar viimast aastat igapäevaselt korralikku saasta saanud, " te pole isegi euroopas" jne, pole midagi võrreldes sellega, mida sa just ütlesid. See on täielik ülekohus, kriminaalne sõnavõtt punaste üle....
                  Üldse on vaikivmees igas teemas maru pahane nende peale, kes manu nüüd natukenegi togivad.
                  KARMA

                  Kommentaar




                    Muhe. Närvid hakkavad vaikselt taastuma. Millal viimati ühe klubi mehed kaksikvõidu võtsid väravaküttide edetabelis?

                    Kommentaar


                      Vaatan et siin on peale seda thrillerit Macca negatiivne ja Boobi positiivne kool - ei tea, peale seda pennalt tagusid rusikad küll peakohal õhku. Kolm punkti korralikult võidetud mänguga, mille oleksime muidu pähe saanud, since... kui Benayoun lõigi selle viimase hetke värava seal samas murul? Ikka korralikku võitlusvaimu näitasid poisid ning seda kohe teisel poolajal platsile asudes. Missiis et Fulham, nad olid iga hetk valmis 11kesi tagasi oma kasti ette seisma minema ja see pole meile lihtne pähkel olnud, eriti võõrsil. Oligi kole mäng, aga kaks korda tagant tulla muudab asja ilusaks. Rejoice!

                      (ja kui nüüd Agger tagasi on, lohistaks Kolomity kuhugi nurka ära palun)
                      ★★★★★★

                      Kommentaar


                        Algselt postitas ddbb Vaata postitust
                        Millal viimati ühe klubi mehed kaksikvõidu võtsid väravaküttide edetabelis?
                        Premieri ajastul pole seda veel juhtunud. Paari viimase Football League hooaja statistika ütleb ka ,et ei juhtunud. Varasema kohta kiire guugel andmeid nii väga ei andnud.
                        "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

                        Kommentaar


                          Kommentaar


                            Nonii, kiire kokkuvõte reisist (mis oleks võinud seisu mõttes kõvasti positiivsem olla). Reis Inglismaa poole algas 13.30. Kuna Manchesteri Eestist lendu ei läinud siis lendasime Gatwicki ning sealt rendiautoga Liverpooli (diisel oli ning sai ühe paagiga ilusti hakkama). Londoni ümber oli ka tore ummik ning sõitsime seda teed ca 6 tundi koos peatustega. Üürikorterist me tol õhtul välja ei jõudnudki kuna kõik olid koomas, sai rahulikult seal tiksutud.
                            Teine päev pidi üpris vara ärkama kuna mäng oli varajane ning mõni mees tahtis enne Live poest läbi käia ning kuna oli esimene kord Anfieldile minna meil kõigil siis tutvusime eelnevalt ka staadioniga (ning selle ümbrusega k.a 96 mälestustahvli ning agulitega).
                            Anfield

                            Kõrval olev "heas korras" hoone kõige ilusama nurga alt (ülejäänud aknad olid pooleks ning prügi oli maas)


                            Igaljuhul läksime siis staadionile sisse ära. Peab mainima, et kui väliselt ei andnud Ashburton Grove'ga võrrelda siis ei andnud seda teha ka seesmiselt. Emirates oli hea lai ning avar tribüünide all, Anfield samas aga nii väike ja kokkusurutud. Lisaks häiris see, et ei saanud tribüünide all käies tervele staadionile ringi peale teha. Väga väike ala oli ikka kus liikuda sai. See selleks. Kohad olid Main Standil ning vaade tühjale staadionile selline


                            Vaikselt rahvas laekus ning ärevus staadionil kasvas. Liverpooli mehed tegid suht meie ees sooja




                            Video kvaliteet ei kannata väga kriitikat, sry selle eest.

                            Lisaks oli ka tore näha, et Jamie Carragher istus meist ca 7 rida eespool ning 15 kohta paremal pool. Kahjuks läks peale mängu/poolaega meelest ära, et ta seal istus ning sõbrad jäid autogrammist ilma.

                            Mängust: Mida vähem räägin seda parem vist, vähemalt endale. Kiire värav võttis meeleolu veits alla (natuke eestikeeles vandusin BFG suunas), aga miskipärast tundsin sel hetkel, et küll Arsenal välja tuleb sellest seisust. Ilmselgelt ma eksisin sest asi oli väga kaugel sellest mismoodi suudetakse mängida. Teine värav Skrteli poolt tekitas juba kahtlusi. Kolmas tuli ning siis oli mul täiesti selge, et siit enam midagi positiivset ei tule. See vahepealne Suareze post oli live's/otse vaadates üpris võimas (see vist oli 2-0 seisul), sellest Kolo järellöögist ei saanud enam muhvigi aru mis kes kus millal, lihtsalt nägi et pall läks mööda ning Arsenali väravalöök ehk keegi pani äärmiselt koba seal. Coutinho sööt Sturridge'le oli ka üpris jõhker. Neljas tuli ära ning tunne oli päris s'tt seal staadionil. Teisel poolajal lootsin, et ehk tullakse teise tundega väljakule ning lüüakse mõni värav vähemalt vastu, kahjuks oli see aga pime lootus. Igaljuhul üpris mannetu oli see värk seal platsil Arsenali poolt vaadates. Liverpool peale 4-0 võttis vunkki aga maha ning päris ribadeks ei rebinud.



                            Igaljuhul kuulis YNWA ära mis enne mängu ikka Anfieldil lauldakse. Üleüldse oli atmosfäär Anfieldil väga võimas. Eelmise hooaja Arsenal-Reading oli selle kõrval ikka väga lahja. Aga eks see seis andis ka kõvasti indu toetajatele juurde ning fakt, et mõlemad meeskonnad võitlevad sel hooajal väga kõrgel. Eelmise hooaja Arsenal-Reading oli aga võitlus mitte millegi nimel.
                            Kui mäng läbi tahtsime pubist läbi astuda, aga nagu arvata võis siis olid need paksult rahvast täis ning sinna me pressima ennast ei hakanudki. Käisime linnapeal, saime läbimärjaks kuna ilm oli tuuline ning padukane. Võtsime õlled ning muljetasime õhtu läbi.
                            Pühapäeval sai lebotatud ning õhtul tagasi sõidetud. Öö veetsime lennujaamas kus 2 tarka mängisid 2 tundi malet.
                            Esmaspäeva varahommikul tagasi ning läbi ta oligi.
                            All in all oli huvitav, aga olnuks minule toredam positiivsema tulemuse korral. Liverpooli toetajad said aga täie raha eest enda retke veedetud.

                            Lõpp läks vähe kiireks aga peab minema tõttama.

                            Kommentaar


                              thumbsup.jpg

                              parim koht
                              Algselt postitas Katk Vaata postitust
                              kõik olid koomas, sai rahulikult seal tiksutud.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

                              Kommentaar


                                Rohkem selliseid reisimuljeid siia teemasse palun!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X