Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ma pole vastu, oli lustlik ja energiline. Samas väita, et 'pool olnuks mänguliselt tollest kohutavast Newcast parem, ma küll ei julgeks. Mõlemad olid kvaliteedilt allpool igasugust arvestust. Pole väga ammu näinud 'poolilt nii kaootilist ja vigaderohket tegutsemist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
No need võimalused olidki esimese 30 mindi jooksul, siis see totaalne sitter ja siis präast teist väravat. Ehk 50 minutit oli väga kena jalka, 40 minutit oli päris kummaline mürgeldamine.Kommentaar
-
Mina olen ta juba maha kandnud. Järgmine mäng Škrtel tagasi ja horvaat omal kohal pingil. Oleksin vägagi üllatunud, kui ta meil veel särama lööb.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
A ma enda meelest sõnastasingi nii, et kaugel üliheast ju? vb läks emakeel kuskil aiatahaOot. Üldse mitte, ah, ei vahet pole. Kuidas see L'Pool ülihea oli, kui minutitest 30 kuni teise väravani ehk siis miskine peaaegu pool mängust, väristas hoopis Pool jalga ja vajus niimoodi enda kasti, et Coutinho, Ibe ja Sterling seal ees omavahel kulli mängisid?
Ja M6ngel - väga halb... no umbes chelsi-fännid-pariisi-rongis-halb. Proovi järgi nüüd mõelda oma öeldule.★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
-
Eetiliselt väär muidugi aga samuti ka ühte tragöödiat mälestada ja teist mitte. Pole veel kordagi näinud, et siin keegi Heyseli puhul mingeid videosid või pilte postitaks ja pisarakese poetaks nagu Hillsborough puhul kombeks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar