Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Liverpool FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Redman
    Eesti koondislane
    • Nov 2012
    • 2604

City it is. 4 päeva pärast finaali kohtutakse omavahel veel ka liigas.
    Corner taken quickly...

Kommentaar

• mcnamara
      Möirgav mölder
      • Nov 2001
      • 29222

City jah. Pettumus on suur, ei ole pidupäeva tulemas. Hakkasin juba uurima Evertoniga ühiste karikafinaalide ajalugu - kõik asjata.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Marduk
        Elu ilu on õlu
        • Sep 2002
        • 3671

Laskmata karu nahka silitades ütlen, et ManCity kaitseliin on ebastabiilsem ja siit võib kobistada. Kuid kuidas meie kaitseliin nende ründe kinni suudab hoida ei oska ma öelda.

Kommentaar

• mcnamara
          Möirgav mölder
          • Nov 2001
          • 29222

Kuu aja pärast - võib ju unistada, et ehk on siis Coutinho, Skrtel ja isegi Sturr? Aga peamure selles, mis valmisolekus mängima minnakse. See eelmise aasta karika poolfinaal Wembley'l on jubeda näitena ees. Everton oleks ehk isegi seda satsi rohkem sütitanud kui City.

Kommentaar

• mcnamara
            Möirgav mölder
            • Nov 2001
            • 29222

Teixeira püüab end 'pooli rääkida.

Kommentaar

• Wingback
              Eesti koondislane
              • Aug 2001
              • 7976

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
              Kuid kuidas meie kaitseliin nende ründe kinni suudab hoida ei oska ma öelda.
              YNWA!

Kommentaar

• rallikas
                Kalju Eesti Meistriks!
                • Mar 2005
                • 3280

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
                Kuid kuidas meie kaitseliin nende ründe kinni suudab hoida ei oska ma öelda.
                Algselt postitanud kasutaja Wingback poolt

Kommentaar

• Marduk
                  Elu ilu on õlu
                  • Sep 2002
                  • 3671

Kolot usaldaks iga kell. Kahjuks tõmbab ta esimese 20 minutiga midagi ära ja siis on kellad.

Kommentaar

• mcnamara
                    Möirgav mölder
                    • Nov 2001
                    • 29222

Täna räägitakse 16-aastasest poisist nimega Ben Woodburn, kes lõi noortekarikas sellise värava. 'pool on siis Youth Cupil 16 hulgas, järgmine vastane Forest.

Kommentaar

• Daz Booob
                      naughty by nature
                      • Sep 2003
                      • 11841

infokillukene: "Liverpool have won just 25 per cent of their games with Lucas in the starting eleven, compared to 71.4 per cent without him. That is a staggering difference. Difference in win rate: -46.4%" telegraph
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Saver
                        YNWA
                        • Dec 2015
                        • 1485

Ma ei tea kuidas teiega lood on, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et Klopp on meie jaoks liiga normaalne (nagu ta ise väitis end olevat). Meil oleks aga vaja ebanormaalset treenerit. Ehk siis sellist selli, kes tuleks ja uut ja vana teeks. Hetkel aga ujume me sellessamas supis, kus me ka 4 kuud tagasi olime. Ja see supp on üks paras lurr, ei ole seal sees ei kartulit ega nuudleid, rääkimata veel lihast. See et Mikule 5 aastane leping kingiti, see seda lurri küll maitsvamaks ei teinud, pigem vastupidi ...

Muide, Klopp ütles paar päeva tagasi, et raha on, see pole probleem. Aga tema ei tulnud seda siia raiskama. Ilma müümata/ostmata aga me luristame seda maitsetut lurri veel mitu aastat.
                        Benitez: "In football, everything is a lie".

Kommentaar

• Fouree
                          U21
                          • May 2013
                          • 752

Ei läinudki rohkem vaja kui Dalglishi ja Rodgersit, et muuta Liverpooli squad täpselt selliseks, kus ei ole sisuliselt mitte ühtegi kadestamisväärset mängijat. Clyne, hea päeva Henderson ja terve Sturridge on midagi sinna kanti, aga üleüldine kvaliteet pole see, mis Liverpoolis olema peaks. Ma pigem kipun arvama, et Klopp on selline peatreener, kes ehitab Liverpooli ikkagi sarnase süsteemi järgi ülesse nagu Dortmundis, mitte ei hakka olemasolevate mängijate järgi midagi uut välja mõtlema. See väljaöeldu on rohkem nagu selline PR-talk, päris kindlasti on nii umbes 1,5a pärast Liverpoolis sootuks teine seltskond tegusid tegemas.

Kommentaar

• Sophok
                            Reservmängija
                            • Oct 2015
                            • 119

Algselt postitanud kasutaja Saver poolt
                            Ma ei tea kuidas teiega lood on, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et Klopp on meie jaoks liiga normaalne (nagu ta ise väitis end olevat). Meil oleks aga vaja ebanormaalset treenerit. Ehk siis sellist selli, kes tuleks ja uut ja vana teeks. Hetkel aga ujume me sellessamas supis, kus me ka 4 kuud tagasi olime.
                            Mehele ei ole pre-seasonitki antud ja juba tahetakse treenerit vahetada...
                            Kui tiim mängib iga kolme päeva tagant ja trennis ei saagi midagi arendada, vaid ainult taastuda, siis pole ime, et tulemused on nii nagu nad on. Oletan, Klopp ei saa asjaolude tõttu oma stiili mängijatele kinnistada nii nagu ta sooviks. Mina ütleks, et tulemused on isegi head, arvestades, et see on Rodgersi meeskond, mis oleks Norwich'i mängus 3-1 kaotusseisus olles kapituleerunud.
                            Klopp ei ehitanud oma Dortmundi ühe päevaga.

Mignolet on muidugi kurioosum. Treeneritel on parem ülevaade tema annetest ning nad teavad meist rohkem, aga ta ei tundu enam enesekindel. Seda nii kergelt ei taasta.

Kommentaar

• Katk
                              mõh?
                              • Mar 2009
                              • 5944

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
                              Mignolet võib vabalt varumees olla oma 5-aastase lepinguga. Aga selle jaoks on vaja põhiväravavahti. Vaatame, mis Norwich teeb. Kui kukuvad välja, siis saaks Declan Rudd'i odavalt kätte ju.
                              Miks asendada keskpärasus keskpärasusega kui teid seostatakse ter Stegeni, Bernd Leno ja muude klass kõrgemal meestega?

Kommentaar

• mjaasa
                                Eesti koondislane
                                • Mar 2005
                                • 5394

Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
                                Miks asendada keskpärasus keskpärasusega kui teid seostatakse ter Stegeni, Bernd Leno ja muude klass kõrgemal meestega?
                                Vaevalt, et Stok seda tõsiselt mõtles. Declani vanem vend John sobiks paremini. Premmi kogemust ka ju mehel.
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Töötlen...