Aitähh nende momentide eest Klaasmees! Mingu sul häste!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Tra, mis kuradi ulgumisest sa räägid?! Kui sina oled õnnelik kui Coutinho lahkub, siis Ok. Mina ei oleks!
Juba nädal enne seda mängu hakkasid välgud sähvima. Metsas elad või?
Kas veame kasti mingi õli peale kihla või?
Mina ütlen et läheb, sina et jääb.Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Hiljuti silmasin ühte tabelit, kus olid kirjas potentsiaalsed üleminekute numbrid. Coutinho puhul oli see number mingi +/- 55 Wackheemi. Mõne venna puhul oli väga imelik number (väga nüüd ei mäleta), kuid selgitus oli, et võttes arvesse erinevaid argumente (vanus, positsioon, turundus, liiga, leping, ostja, müüja jne), siis vot säherdused neeb numbrid võiksid olla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ja kuidas saaks ka seda klassikut taasesitamata jätta.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltIlusaid hetki oli veel.

Noooh, Tra, kus ma rääkisin et keegi oleks õnnelik kui Coutinho läheb, või kas ta üldse läheb ei ole siin mu point. Linnas elan kusjuures. Ja mingit meedia fifaona kuidas kõik mängijad on kellegagi seotud on sitaauguni koguaeg, sellega peaksid ka vast harjunud olema. Niiet see pole midagi uut ja nii suurt suitsu pole olnud et on vaja siin nutma hakata. Sellest hetkest kui siia saabusid on kole negatiivne ill ees ja taga kuidas 100% kõik perses on. Ma saan aru, et kui lootused või ootused on jube kõrgel since 1892, siis on raske alla neelata, et Liverpool ei jaga maid suurimatega, aga katsu positiivsem olla.★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
-
Paistab nii - kuigi ametlikku Liverpooli vabaks lastute ja allesjäetute listi veel ei leia. Fännidele Kolo lahkumine ei meeldi ja tassis ta meid veel lõppenud hooajal mitu korda.Kolo lastakse ka vabaagendiks http://www.liverpoolecho.co.uk/sport...today-11453530the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kolo üllatas tohutult. Nii hingega asja juures ja kiirgav isiksus, samas täielik professionaal. Teda jäädakse vaat et igatsema.★★★★★★Kommentaar
-
Released
Brewitt, Tom
Cleary, Daniel
Marsh, William George
McLaughlin, Ryan
O'Hanlon, Alex Joseph
Polgar, Kristof
Sanchez Diaz, Jose Enrique
Toure, Kolo Abib
Yesil, Samed
Yesil üritas kaua, aga tulutult, põhja-iirlasest McLaughlinist loodeti paar aastat tagasi päris palju.
Rossiter ja Sinclair on tegelikult ka läinud ehkki veel justkui nimekirjas, Teixeirale olla väidetavalt lepingupakkumine tehtud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar