Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
No võtame näiteks viimase mängu. Mitmendal mängu minutil tegi Lallana esimese söödu? Mitu korda oli mees palli puutunud mängu esimese 30. minuti jooksul? Ja mängu esimene värav 30. minutil sai alguse kellest? Vaata mängu esimesed 30. minutit ära ja pane siis vastused siia kenasti ritta.Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Munnita on raske skoorida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Pohui ju. Kirja sai värava ja sellele eelnenud söödu. Aga pointist saan aru. Ka eelmisel hooajal oli Lallana selline kahtlane vend, et terve mäng justkui nähtamatu/halb aga siis kuskilt sööt või värav. Tundub, et on suuteline paremini.No võtame näiteks viimase mängu. Mitmendal mängu minutil tegi Lallana esimese söödu? Mitu korda oli mees palli puutunud mängu esimese 30. minuti jooksul? Ja mängu esimene värav 30. minutil sai alguse kellest? Vaata mängu esimesed 30. minutit ära ja pane siis vastused siia kenasti ritta.Kommentaar
-
Ükskord saad sa aru, et jalgpall on midagi natukene enamat kui palliga ringi triblamine.No võtame näiteks viimase mängu. Mitmendal mängu minutil tegi Lallana esimese söödu? Mitu korda oli mees palli puutunud mängu esimese 30. minuti jooksul? Ja mängu esimene värav 30. minutil sai alguse kellest? Vaata mängu esimesed 30. minutit ära ja pane siis vastused siia kenasti ritta.
Kui sa siin juba söödud arvesse võtad siis mängu stats:
https://www.whoscored.com/Matches/10...enal-Liverpool
Sööte rohkem, kui Manel ja Coutinhol, % parem, rohkem key passe, värav ja assist.
Ma ei ütle, et Lallana poleks imelik(ma pole tema rollist tegelikult väga aru saanud, aga see töötab vahest). Lihtsalt vale mängu võtsid fookusesse.Kommentaar
-
hästi mängitud FSG, hästi mängitud.
Katkiste koha pealt andis hr Klopp teada, et Milly ja Studge on põhimõtteliselt tagasi, Lucase ja Sakhoga ka enam kaua ei tohiks minna ja Mane trennipurakas osutus kardetust kergemaks, ehk vast jätab vaid Burnley vahele★★★★★★Kommentaar
-
Morenot ei saa saata kuhugi, kui pole asendust, paraku. Ei saa loota ainult Millyle, kes pole ju vasakkaitsegi.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltNo Bentekega ei saanud ikkagi nii palju vastu pükse kui Geordie täkuga. Benteke võitis meile mitmed mängud ja aitas meid auväärsele kaheksandale oksale. Kui nüüd õnnestuks Moreno ja Balotelli ka kuskile erikooli saata..★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar