Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kuigi väidavad (ma ise ei tea tõesti nende liigast mitte midagi), et Itaalia liiga on viimaste aastate jooksul kõvasti arenenud (loe: kiiremaks läinud), siis olen siiski sinuga ühes paadis. Ka Salahi suhtes pole veel erilist kindlust. Eks aeg näitab, kuidas ta meil hakkama saab.
Vaatasin just täna ühte klippi temast, mis oli juba aastal 2013 kokku klopsitud ja no väga vint eks. Aga samas ta Chealsea's põrus. Või siis lihtsalt oli valel ajal vales kohas.Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Milneri positsioon mulle sobib. Viimasel ajal pigem pikka maad jooksnud, jõuaks sama moodi joosta ka ehk. Plaan on jalgpalli peale üle minna jälle, loodetavasti on skaudid kohal ikka.
Kui me kõik sama mõistmatud oleme, võime ju rotatsiooni väravavahi positsioonile teha. Korra olin mingis mängus varuväravavaht, rohkemad kogemused puuduvad.Kommentaar
-
Äkki saaks Sakho vahetada Van Dijk vastu ja plekiks 40mil peale? Päris okei diil oleks ju isegi...ja nii ongiKommentaar
-
Miks uuele, kui vana pole tegelikult kunagi päris kinni läinudki. Või kui, siis ainult üheks päevaks.
Liverpooli koduka foorumis on näiteks algusest peale, kuni tänase päevani oldud kindlad, et tehing toimub nii ehk naa. Komistuskiviks on pigem mehe hind, mis (oleme ausad) on tõesti krõbe.Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Mulle hakkab 2008/09 hall särk päris meeldima kui meenutatakse, milliseid väravaid Torres, Aurelio ja unustamatu Andrea Dossena Manku võrku kõmmutasid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Corner taken quickly...Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar