Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
-
Mul on selline vandenöuteooria, et Pooli punktikaotustes on süüdi Raku naine. Poleks ta eksootilisest Itaalia kliimast unistanud, oleks Raku Liverpooli vihmast hoolimata edasi rüganud ja keskkaitses kriisi poleks tekkind. Vot.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Kellegil mõnda saiti? Kahju, et Go3 ei näita. Harjunud juba asjaga, et kõik pooli mängud jooksevad otse telekasse
Seetõttu ei tea, kust tänapäeval midagi head leiab.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Eks peab midagi otsima, aga eks nad ole kehva kvaliteediga lukuaugud, mis võivad iga hetk kaduda. Ammu väsinud sellest striimindusest.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
-
Aitäh. Seda otsisingi ning kui google otsingust esimese hooga ei leidnud, arvasin et taas maha võetud.
Williamsil oli esimene poolaeg üsna kohutav ning tundub, et teine jätkumas samas tempos.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
-
Vähemalt Liverpool skooris.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Päris vahva mäng oli vaadata. Muudkui joosti ühe värava alt teise alla. Veel hiljaaegu oleksime sellised mängud kindlalt võitnud, aga 2021 lippavad konkurendid kiiresti ja hulgakaupa, meie aga seisame paigal. Klopp vihjab aga, et FSG on kitsi. Ohtlikud ajad klubi jaoks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar