Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Tuleb tunnistada, et Prestonit pole ammu vaatama sattunud. Aga räägitakse kahest miljonist ainult, mis on ju tänapäeval kommiraha. Kui on Caulker, siis on Caulker. Kui on mängu väärt ja saab Hendo tagasi keskväljale, on super.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Pigem saaks Hendo uue partneri.
E: Marseille'st Caleta-Car'i tahetakse ka?
Ehk oleks parem kui viimane horvaat.Kommentaar
-
Ben Davies maksaks siis esialgu vaid 500000 naela, säästuvärk. Kui hakkab tõsisemalt mängima, kantakse Prestonile raha juurde. Stiililt olla 'poolile sobiv vasakpoolne keskkaitsja - palliga kindel ja oskab sööta. Premieris hakkamasaamist tuleb muidugi testida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Kahjuks ma nüüd video ei leindnud. Kuid kolmanda värava eel (kui oli juba tehtud oma a la 16-st söötu) jõudsin mõelda, et päris tore ehitamine ning puhas ja konkreetne väravale liikumine (tekitati, otsiti vabu tsoone). Lõpus natukene vastane aitas sööduga, kuid saanuks vast ka temata hakkama. Gini ja teiste rõõm oli muidugi väga ilus vaatepilt.
Üldse oldi vaimselt paremas konditsioonis, kui viimati mängu vaatasin. Pean siis ennekõike Kloppi silmas.
Halbadest asjadest ka? Phillips on muidu tore, kuid pea ja jalgade vahel haigutab suur ebakõla. Selle vastu aitab mõistagi praktika.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Selle Kabakuga on vist tõsi taga. Laen hooaja lõpuni 1 milli eest ja võimalus suvel päriseks osta. Väga noor mees Bundesliga kõige viletsamast klubist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Tema kvaliteeti/potentsiaali on olnud vähemalt minul keeruline hinnata, sest enne Smurfe pallis Stuttgartis, kus ka kaitseliin lekkis kamaluga (puudus igasugune struktuur) aga midagi temas nagu on. Muidugi tasub märkimist, et tal vahel jooksevad juhtmed ikka korralikult kokku, jalad lähevad sõlme ja kipub 11 meetri karistuslööke vastastele kinkima aga see võib olla nooruse uljus. Pavard nägi ka Stuttgartis üsna õnnetu ja/või eksinud välja aga kohanes Münchenis kärmelt ning tegi koheselt sammu-kaks arengus edasi. Siiski parem oleks kui ootusi liiga kõrgeks ei kruvi. Kui ta kunagi Matipi tasemele jõuab, siis see oleks juba õnnestumine.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar