Algselt postitas Pogba
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
West Ham United
Collapse
X
-
Uurisin ja vaatasin nüüd tunnikese Dimka tegemisi sel hooajal ja pean oma sõnu sööma. Pole mehe mängul suurt viga midagi. Ehk kui ainult nõks tujutult mängib. Umbes nagu väike laps, kellel ema käseb putru süüa, aga lapsele see sugugi ei maitse.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustMinu arvates võib selle hooaja ilusaima tabamuse teema lukku panna, Andy sooritust on raske üle teha
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustMinu arvates võib selle hooaja ilusaima tabamuse teema lukku panna, Andy sooritust on raske üle teha
Aga what's up with Crystal Palace - nad on mingi eriline iluväravate magnet.
Eelmine aasta tulistas Alli õhust omaks võetud palli otse alla nurka, maintet Giroud' värav oli nende vastu ja nüüd hobusesabapoiss kääri
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustParastada pole kena, aga I told you so. Lugege mida ma aasta tagasi siin teemas kirjutasin. Üllatav, et ta juba suvel jaurama ei hakanud, aga ju EM segas. Kõige lollim tegu mida WHU nüüd teha saaks, oleks ta meeskonnast välja külmutada ja mitte müüa, millele Bilic ka pressikal vihjas. Sellest ei võidaks küll absoluutselt mitte ükski osapool.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Dannar, sa ise poleks tujutu, kui sa pika puuga enim väravavõimalusi tekitada, aga kaikad ees ära ei löö?
Algselt postitas Mask Vaata postitust
Most key passes in the PL this season: D.Payet (72), K. De Bruyne (56), C. Eriksen (48), A. Sánchez (46), M. Özil (45)
(whoscored.com)
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas väiksem palk ja tagasi koju minemine kuulus ka sinu võrrandisse? Ütleme nii, et see lüke on vähe üllatav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustDannar, sa ise poleks tujutu, kui sa pika puuga enim väravavõimalusi tekitada, aga kaikad ees ära ei löö?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar