Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
West Ham United
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Moyes võitis kõvasti punkte mu silmis tänase mänguga. Esiteks ei läinud peale B-satsiga, mis oleks kindlasti ploomid toonud. Meeskonnal on vaja usk ja identiteet uuesti üles leida ja hea cup run oleks praegu oluline.
Samas katsetas ta taktikaga ja läks peale 3-5-2. Anderson oli Halleri kõrval küll positsioonist väljas ja tegelikult peaks seal olema Antonio aga kokkuvõttes pädev setup. Fredericks tõmbas hammy, mis on väga sitt uudis kui nüüd kohe uut RB-d lisaks ei tooda. Juba Shef Utd vastu on praeguses seisus kõhe minna. Samas on see nagunii olnud positsioon, mis esimeste seas täiendust vajab, vb hakatakse uue signingu nimel lihtsalt kiiremini liigutama. Hea meel on ka, et Fornals on tulemusi tooma hakanud.
Kommentaar
-
Uue treeneri bounce kestis kaks matši ja nüüd on tagasi mängupilt, millega lihtsalt pole sellesse liigasse asja. Vaatamata vigastustele ja mitme olulise mängija kohutavale vormile pole seni täiendusi toodud - erandiks varu-GK. Igal juhul väärivad Watford või Villa rohkem püsima jäämist. Ainus hea asi hetkel klubis on akadeemia. PL2 meeskond on oma divisjonis undefeated ja U18 ka tublid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKas West Ham üldse mõne võidu saab järgmise kahe kuu jooksul?
Kommentaar
-
Algselt postitas COYI Vaata postitustJa lisaks Praha Slaviast CLis Interi ja BVB vastu skoorinud ning Barca võõrsil kuival hoida aidanud CDM Tomas Soucek.
Ennustan, et lööb tänases megamatšis Boweni nurgalöögist võiduvärava.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar