Hooaeg on veel pikk ja meistritiitel otsustatakse talvel, aga võib nii juhtuda küll, et 1.korda mitmekümne aasta jooksul võib meistriks tulla rohkem kui 6 kaotusega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool - Manchester United
Collapse
X
-
ega ikka ei pane mängima mehi kes 24 tundi tagasi mängisid. reservid mängisid ja ka arsenali eestOrginally posted by mikk
Arsenal - Manchester United 4:0 (Worthington Cup)
Ilmselt taktikalistel kaalutlustel Manu sisuliselt loobus karikamängudest, sest Arsenali vastu oldi sisuliselt teises või kolmandas kooseisus.
Kommentaar
-
ManU eest mängisid tegeliult 2 meest, kes Poli mänguski - Yorke ja O'Shea. Samas tegid ka 2 meest üldse oma esimese mängu Man Utd koosseisus. Ja Arsenali koosseisu ma küll väga reservideks ei nimetaks (võrreldes ManU-ga) -Orginally posted by eston
ega ikka ei pane mängima mehi kes 24 tundi tagasi mängisid. reservid mängisid ja ka arsenali eestOrginally posted by mikk
Arsenal - Manchester United 4:0 (Worthington Cup)
Ilmselt taktikalistel kaalutlustel Manu sisuliselt loobus karikamängudest, sest Arsenali vastu oldi sisuliselt teises või kolmandas kooseisus.
Arsenal: Wright, Edu, Grimandi (86. Itonga), Tavlaridis , Stepanovs, Parlour, Pennant (73. Rickets), Luzhny, van Bronckhorst (45. Halls), Kanu, Wiltord (NÕME MEES!)
ManU: Carroll (45. Van der Gouw), Roche, O'Shea, Wallwork (81. Glegg), Neville P, Chadwick, Yorke, Stewart, Djordijc (71. Nardiello), Davis, Webber
Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Asi on küll jah juba OT, aga teema osa alustajana vastan kah igaks juhuks. Ei, mul pole Wiltordiga suhet ja ei tunne sele järgi puudust ka. Nõme mees on ta jah sellepärast, et hat-tricki tegi. Samas yegi väidetega ma küll väga nõus poleks - miks ta niiväga sümpaatne ja andekas ja töökas jne. jne. on? minu arust on ta suhtkoht pärdiku olemusega, kellel sümpaatsusega küll midagi pistmist pole (see on minu arvamus ja ärge hakake nüüd teravat tõmbamaOrginally posted by yeg
Ma arvan et nõmedaks nimetas Miq eda tolel hat-tricki pärast, tegelikult mängija ise on äärmiselt sümpaatne ja andekas ja töökas jne jne
) Andekus nüüd ka just uksest ja aknast sisse pole roninud, kui mees alles 27 aastaselt maailmaareenile tõuseb ja mitte põhikoosseisus ei mängi. Töökus - eriline tööloom ta nüüd ka väljakul pole.
Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Dwight Yorke vastab minu arust täpselt samasugustele kriteeriumitele. Ta on ka paras pärdik.Orginally posted by Miq
Minu arust on ta suhtkoht pärdiku olemusega, kellel sümpaatsusega küll midagi pistmist pole (see on minu arvamus ja ärge hakake nüüd teravat tõmbama
) Andekus nüüd ka just uksest ja aknast sisse pole roninud, kui mees alles 27 aastaselt maailmaareenile tõuseb ja mitte põhikoosseisus ei mängi. Töökus - eriline tööloom ta nüüd ka väljakul pole.
^
|
Iroonia
- ärge tõsiselt võtke peale Miqu.
Kommentaar
-
to yeg
Kuidas sa saad üldse pigi sümpaatseks nimetada? Endal ei tule küll ühtegi sümpaatset pigi momendil ette.
Eile vaatasin ka sellist ülilahedat filmi nagu "American History X". Film oli neonatsidest, ning seal oli väga lahedaid kaadreid.Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Kommentaar
-
Väga hästi saab ,sa pead aind oma suhtumist muutmaOrginally posted by Kosk
Kuidas sa saad üldse pigi sümpaatseks nimetada? Endal ei tule küll ühtegi sümpaatset pigi momendil ette.
Eile vaatasin ka sellist ülilahedat filmi nagu "American History X". Film oli neonatsidest, ning seal oli väga lahedaid kaadreid.

Kommentaar
-
Kosk, lugedes sinu teemat "kiimasena jutukas" ning nüüd sinu suhtumist mustanahalistesse mängijatesse ning neonatslusesse siis tekib selline küsimus.Orginally posted by Kosk
Eile vaatasin ka sellist ülilahedat filmi nagu "American History X". Film oli neonatsidest, ning seal oli väga lahedaid kaadreid.
Tead sa midagi wannabe`dest?ecce homo...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar