Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FA Cup 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FA Cup 2006\'

Minu arust on see konkurentsi jutt nii-naa. Põhimõtteliselt on ju selge, et kui suuremaid vigastusi ette ei tule, siis on ründajatest koondises ikka need samad nimed ja konkurents saab käia vaid ühele kohale. Samas ei kujutagi ette, kes sellele kohale õigem olla võiks - kõigi on liigas omad head perioodid olnud, kuid MMil tugevate vastaste vastu vähe teine teema nagu.

Ashton? Hmm, sel hooajal näiteks 10 mängu järjest Championshipis kuival... ühesõnaga minu jaoks oleks West Hamist võtta vähemalt üks Ashtonist õigem kandidaat - olgu see siis kasvõi Marlon Harewood. Näiteks. Näiteks.

Eelmise hooaja lemmikut (või nii) Andrew\'d ei tohiks ka veel ära unustada ju... või siiski.

Ah, see ju FA Cupi teema.

Kommentaar

Algselt postitas skint
      Ashton? Hmm, sel hooajal näiteks 10 mängu järjest Championshipis kuival... ühesõnaga minu jaoks oleks West Hamist võtta vähemalt üks Ashtonist õigem kandidaat - olgu see siis kasvõi Marlon Harewood. Näiteks. Näiteks.
      Mina teatavasti jalgpalli ei vaata ega asja ei tunne, aga eile jäi mulle Ashtonist märgatavalt parem mulje kui Harewoodist. Aga võib-olla oli see nii vaid eile.
      Konkurents käib muidugi ühele kohale peamiselt. Võib-olla kahele, kui Eriksson viie ründaja kasuks peaks otsustama. Aga minu meelest on tervitatav see, et inglasest ründajad kevade poole paremini mängima hakkavad. Olgu nad siis kes tahes. Mind mängija klubiline kuuluvus ei huvita, kui jutt käib koondise heaolust.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

KEVIN PHILLIPS FOR ENGLAND!

Kommentaar

Kas need Wigani ründajad ei lähe arvesse?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

lähevad küll

HENRI CAMARA FOR ENGLAND!

Kommentaar

Veel üks

Kohe tuleb!

Kannatust

Veel natuke

Wait for it...

STEVE BRUCE FOR ENGLAND!
              Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
              Cry welcome to the song.
              And as it lifts you, time to move on.
              We go!

Kommentaar

Nagu armsad karvased vennad Allmanid armastasid öelda: Eat a Peach!

Kommentaar

JIMMY BULLARD FOR GERMANY!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Nagu armsad karvased vennad Allmanid armastasid öelda: Eat a Peach!

Ma usun et kui selline küsimus puudutaks Walcott\'i, siis jaguneksid protsendid samamoodi. Aga see ei tähendaks, et see õige ostus oleks.
                    Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                    Cry welcome to the song.
                    And as it lifts you, time to move on.
                    We go!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets
                      Ma usun et kui selline küsimus puudutaks Walcott\'i, siis jaguneksid protsendid samamoodi. Aga see ei tähendaks, et see õige ostus oleks.
                      Mille üle siin foorumis õieti kurdetakse? Selle üle, et Inglise koondisele on sirgumas täiendust? Teeb küll ausalt öeldes täiesti nõutuks. Eriti see võrdlus Walcottiga. Üks on laps, teine on jõudmas ründaja parimasse ikka.
                      Ashton ei ole tõepoolest Rooney tasemel talent, aga sellest hoolimata peaks tema head mängu tunnustama.

Kommentaar

No daaa.

Point on selles, et kui see küsitlus oleks kasvõi \"kas Mark McCammon peaks WC2006-l osalema?\", siis oleks protsendid umbes sarnased... eriti, kui info sellest küsitlusest kuhugi huvitatud osapoolte foorumisse jõuab. Fakt.

Teine point - võime Ashtoni head mängu tunnistada (kuigi ma isiklikult olen vist West Hami eest teda mängimas näinud korda kaks pluss kokkuvõtted - ei ole mulje kuigi suurepärane), kuid see, et ta hetkel väidetavalt hästi mängib, ei tähenda kohe, et ta peaks MM-ile sõitma. Samamoodi võiksime (ja oleksime võinud pool hooaega tagasi vms) siin pushida Benti, sest miks peaks jääma Premieri parim inglasest väravakütt MM-ist eemale? Ah?

Ashton ei ole maailmameistrivõistlusteks valmis. Kui ta samas vormis ja kõrgliigas jätkab, siis räägime EM2008-st.

(Eelnev ei tähenda, et Darren Bent oleks minu silmis miski jube tegija või nii, aga teda kasutatud lihtsalt illustreeriva näitena.)

Kommentaar

Jury is still out, ütleks. Las tõestab end kõigepealt Premieri tasemel, enne kui koondisest rääkima hakata, on minu tagasihoidlik arvamus. Kevin Phillips tuli millegipärast kohe meelde. MM tuleb tema jaoks selgelt liiga vara. Ainult ime ja ports vigastusi ehk kuidagimoodi aitaks.
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas skint
                            Ashton ei ole maailmameistrivõistlusteks valmis. Kui ta samas vormis ja kõrgliigas jätkab, siis räägime EM2008-st.

(Eelnev ei tähenda, et Darren Bent oleks minu silmis miski jube tegija või nii, aga teda kasutatud lihtsalt illustreeriva näitena.)
                            Ja kes on siis valmis? Crouchi ju keegi siin MM-il näha ei taha eks ole. Kui Bent pole hetkel tegija, Defoe siis mitte hoopiski. Rooney las läheb ja hetkel vigane Owen ka, kui terveks saab. Teised pole veel \"valmis\".
                            Minu mõistus sellist suhtumist ei võta. Kui mees mängib hästi, siis mina tunnustan seda.

Kommentaar

Veel kvaliteetseid kandidaate Inglise koondisesse!
                              Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

GABRIEL AGBONLAHOR FOR ENGLAND!!

Kommentaar

Working...
                                X