320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Blackburn Rovers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ründajaid otsiti ja kaks tüki ka leiti. Chelseast tuleb esijalgu jaanuarini laenule Franco Di Santo ja Hadjuki Slitist osteti Nikola Klainic.

    Di Santo on 20 aastane argentiinlasest ründaja ja kuna see aasta ta ilmselt Chelseas mänguaega ei saa otsustati ta Roversise laenata kuni jaanuari kuuni (Roversil on õigus lepingut pikendada hooaja lõpuni). Ta mängib ka Argentiina alla 20 aastaste koondises ja on seal löönud 5 väravat 25 mängus

    Nikola Kalinic on 21 aastane horvaatlasest ründaja kes lõi enne Roversiga liitumist lõi Spliti eest 32 väravat 59 mängus ja Horvaata erinevates noordekoondistes löönud 30 väravat 35st mängust. mängja sõlmis Roversiga 4 aastase lepingu ja asi on praegu tööloa taga

    Kommentaar


      Eesti keeles kirjutatakse kuud, rahvused jms lause sees väikese algustähega.
      Neid tähti lihtsalt pean närima.
      Supplies!

      Kommentaar


        Vabandust. Ega ma meelega

        Kommentaar


          Klaninic on tore, Di Santo võiks olemata olla. Ei sobi meile. Ilmselt hakkab Säm eelistama kahte uut ja bennit ning roberts hakkab eide moodi pirtsutama... Seda poleks küll nüüd tarvis.

          Kommentaar


            Roberts ju pidavatki pingile istutamisest vihasena palju paremini mängima kui algkoosseisus olles...

            Kommentaar


              Hooaja esimene mängus tuli vastu võta 2-0 kaotus Manchester City vastu. Esimene värav löödi roversile juba 3 minutil kui võrku sahistas Emanuel Adebayor ja Lõppseisu vormistas Stephen Ireland mängu esimesel üleminutil.

              Kommentaar




                debüüt Jacobsenilt, Nzonzilt, Franco Di Santolt ja David Hoilettilt. Taas oli kooseisus Gallagher.

                Suur Säm: "I think the disappointing thing for us today is that we've got nothing out of a game we should have got something out of.

                That for me has left me really disappointed because I don't think we deserved that from the performance, but we have ourselves to blame, or the brilliance of Shay Given I suppose because we did make him make a number of really top class saves today.

                It wasn't our day in terms of converting those chances into goals."

                Kommentaar


                  Mainime siis siin ka ära, et Rovers täiendas, kaitseliini endise Real Madridi kaitsja ja Hispaania koondislase Michel Salgado näol.

                  Kuna ta oli vaba agent siis raha tema eest mitte kellegile ei makstud.

                  Kommentaar


                    Roverfan, miks Sa Blackburni logo omale avatariks ei pane?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      hea küsimus

                      Kommentaar


                        Big Sam teeb sama mida Boltoniga,et toob vanureid klubisse aga uskuge mind see tema taktika töötab.
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

                        Kommentaar


                          loodetavasti jah

                          Kommentaar


                            Eile mängis Rovers võõrsil Sunderlandi vastu. Sämm saatis väljakule järgmised mehed: Robinson; Jacobsen, Samba, Nelsen (C), Givet; Diouf, Nzoni, Andrews, Pedersen; Roberts, Di Santo.

                            Esimese mängu pidas Roversi mängus Di Santo, kes aga vigastuse tõttu vahetati välja juba 14. minutil ja teda asendas Nikola Klainic kes samuti tegi debüüdi.

                            Roversi hooaja esimene värav löödi mängu 21. minutil kui Pederseni nurgalöögi järel oleks üks Must kass peaaegu omavärava löönud aga Posti juures seisnud mängja päästis ikkagi Sunderlandi. Pall aga lendas sealt karistusala joonele kust Givet selle madalalt aga tugevalt võrku saatis.
                            Sunderland viigistas mängu 32. minutil kui Samba magas maha Cana söödu Jonesile, kes omakorda tõstis palli ühe puudega üle vastu jooksnud Robinsoni ja seejärel saatis palli tühja võrku
                            Sunderland asus juhtima 54. minutil kui Lee Cattermole andis vasakult äärelt tsenderduse ja karistusalas täiesti vaba olnud Jonesil polnud mingit probleemi pall teist korda Roversi võrku saata.
                            mängu 55. minutil võeti Roversilt värav ära kui peale pederseni nurgalööki lõi Fulop palli küll puhtaks aga Nzoni saatis siiski palli peaga võrku. Samba seisis aga Fulopi kõrval ja joonekohtunik leidis, et tegemist on suluseisuga

                            Kommentaar


                              Sellised jutud käimas, et Warnock on liitumas Aston Villaga ja seetõttu ei mänginud ta ka laupäeval Sunderlandi vastu. Selgust rohkem sellese peaks tulema järgmise 24-48 tunni jooksul

                              Kommentaar


                                Eile alistati Liiga karika mängus Gillingham 3-1. Väravad David Dunnilt David Hoilettilt ja Morten Gamst Pedersenilt. Gillinghami eest realiseeris penalti Simeon Jackson.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X