Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No kuule. Üks värav AMC kohta on ikka häbiväärne, eriti kui Mathieu Flamini on ka rohkem tagunud.
Samas eriti vahet pole, Ronaldo ja Drogba duell.
mu arust ta väga amc ei ole pigem mc, samas väravalöömise statistika ei anna õiget pilti temast, võib ju ka nii et enamus värava eeltöid on tema poolt algatatud, siis on ta sama kõva kui värava söödu andja või skoorija, see on muidugi selge et drogba ja ronaldo fight, kuigi usun et ronaldo saab auhinna
No kuule. Üks värav AMC kohta on ikka häbiväärne, eriti kui Mathieu Flamini on ka rohkem tagunud.
Samas eriti vahet pole, Ronaldo ja Drogba duell.
Üldiselt nõustun, et kindlasti valitakse keegi teine.
Aga Fabregas on andnud see hooaeg 2274 söötu ja seda on umbes 500 võrra rohkem kui järgmine mats seal premieris. Resultatiivsete söötude hulk on ilmselt samuti parim.
Niiet täitsa suvaline tegelane ta listis siiski pole.
Üldiselt nõustun, et kindlasti valitakse keegi teine.
Aga Fabregas on andnud see hooaeg 2274 söötu ja seda on umbes 500 võrra rohkem kui järgmine mats seal premieris. Resultatiivsete söötude hulk on ilmselt samuti parim.
Niiet täitsa suvaline tegelane ta listis siiski pole.
Söödu andmine on muidugi kõige raskem osa jalgpallis
Ma ei näe eriti duelligi, Ronaldo valik peaks olema ilmselge.
Kui teda vägisi noorte sekka ei taheta muidugi toppida. Noorte hulgast ei viitsiks küll enam ammutuntud staare nagu Ronaldo või Rooney valida, olgu nende vanus siis veel vastav. Richards oleks minu meelest täitsa ok - igatahes on tal soliidsem hooaeg olnud kui Lennonil.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Söödu andmine on muidugi kõige raskem osa jalgpallis
Köh-köh. Kui sa vaatad Arsenali mänge, siis nende stiili juures, kus kohati väga väikeses alas jagatakse nagu muuseas vastaste vahel ühepuutesööte ning ka suurtel kiirustel on täpsus ja tehnika imetlusväärne, ma nii kategooriline ei oleks. Selline kergelt ühekülgne stiil on kohati muidugi ebaefektiivne, aga silmale väga nauditav. Iga kell eelistan Fabregast näiteks Essieni jõulisele lammutamisele. Mis puutub tema asetamist sinna aasta mängija kandidaadite nimekirja, siis see tundub Arsenali suht paska aastat arvestades küll veidi ülepakutud.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Aga Fabregas on andnud see hooaeg 2274 söötu ja seda on umbes 500 võrra rohkem kui järgmine mats seal premieris. Resultatiivsete söötude hulk on ilmselt samuti parim. Niiet täitsa suvaline tegelane ta listis siiski pole.
Tekitasid kohe huvi. Soccernet.com väidab, et Fabregasil on 10 resultatiivset söötu.
Ma kaugemale ei viitsinud vaadata, võtsin esimese kuue meeskonna squad listid lahti (toon ära aint poolikud või siis poolründajad):
Ronaldo 13 söötu ja 16 väravat
Mikel Arteta 11 söötu ja 8 värvat
Lampard 9 söötu ja 11 väravat
Gerrard 8 söötu ja 5 väravat
Robin Van Persie 7 söötu ja 11 väravat
Isegi Crouch oli 7 ja 9
Ehk pole just teab mis imemees oma 10 ja 1-ga.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar