Oli suurepärane hooaeg. Algus küll veidi üle kivide kändude tänu võõrsilvormile, kuid vaatamata kriitikutele ei tundunud mulle isiklikult kordagi, et tiitlivõit võiks kahtluse all olla. Isegi siis, kui järsku "rattad alt ära tulid" ning mõned kaotused kirja saadi. Hoopis keerukam tundus mulle see eurohooaja algus, kui neid väravaid ei tahtnud kuidagi moodi tulla. Mõlemad karikaseeriad olid vahvad, kuigi kuna mõlemad olid täitsa võidetavad, siis jääb ka veidi kripeldama. Samas kuna liigatiitel on ikkagi see Püha Graal siis olenemata sellest, mis Meistrite liiga finaalis juhtub on meeskond, mida siin omadki "mitte ambitsioonikaks" ja vananevaks nimetanud väga hästi toime tulnud. Vanurid lahkuvad üksteise järel, aga noored tõstavad järjest pead. Hindasin Hernandezit juba MM-i esituste järgi väga kõrgel, kuid nii super hooaega ma küll ei osanud ettekujutada. Kindlasti viivad tema väravad klubi veel mitme suure tiitlini. Welbeck ja Cleverley on saanud Premieri kogemust. Mõlemad veel olnud oma klubi ühed tähtsamad lülid. Väga julgustavalt võib tulevikku vaadata ning tundub, et ka Fergie ei plaani veel nii pea lahkuda ja jätkab oma ostupoliitikat täiendada meeskonda noorte, kujundamist vajavate jalgpalluritega. Loodetavasti just selle tõttu, et soovib ka mängumehi ise küpsemas näha ja küpsetada. Eks suvel omamoodi põlvakondade vahetus tuleb. Lisaks "tuntud kahtlusalustele" on oodata ka ju Browni lahkumist ja mine tea, mis Gibsonist-Obertanist saab. Iga tühi koht vajab ju asendamist. Seetõttu kindlasti tuleb ka põnev suvi.
O'Sheale 15-s võidumedal erinevate tiitlite eest. Vahest tundub, et sellised mehed võidavadki neid sarju. Hallid, aga asjalikud. Teevad töö ära, ei vigise. Ja teistes klubides on seda vigisemist lõppenud hooajal palju olnud.
O'Sheale 15-s võidumedal erinevate tiitlite eest. Vahest tundub, et sellised mehed võidavadki neid sarju. Hallid, aga asjalikud. Teevad töö ära, ei vigise. Ja teistes klubides on seda vigisemist lõppenud hooajal palju olnud.
Kommentaar