Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
tana on Ronaldo 22.sunnipaev ja Scolari muideks tuli valja avaldusega, et Ronaldole oleks parimaks klubiks Barcelona, seda siis loomulikult tema enda arvates.
seda pole kuulda olnud, et kas Rooney paps ei kaebanud taolise kusitlustulemuse ule, et kuidas tema poeg koige koledam sportlane olla saab?
Rooney papsiga 4 silma all küll neid asju arutada ei tahaks, eriti siis kui oleks endal midagi pistmist edetabeli koostamisega. Tal ei seisvat rusikad üldse paigal.
Kusjuures Tommi on kõik mängud kus ta sees olnud edukalt hakkama saanud see hooaeg, vähemalt minu mäletamist mööda. Usun,et väike mängupraktika teeb ka nüüd head ja kui natuke kaugemale mõelda, siis järgmine hooaeg kujunemas huvitav duell Fosteri Ja Tommi vahel
Kuid soovin VDSile head paranemist ja loodan,et Lille vastu ta väravas.
Kusjuures Tommi on kõik mängud kus ta sees olnud edukalt hakkama saanud see hooaeg, vähemalt minu mäletamist mööda.
Jah, on hakkama saanud, ent mulle seostub ta siiski pigem teatava ebakindlusega. See võib nüüdki välja lüüa, ent ongi hea, kui kaitseliin end senisemast tõsisemalt võtab ning oma oskusi tõestab.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar