Algselt postitas K Punkt
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Gert700 Vaata postitustKohanemisega võtab aega, ikkagi teine tase mis Hispaanias.
Kommentaar
-
JEP, De Gea peaks ju kõik löögid ära võtma, ta on ju nii noor ja hea.. väga imelik, et nii ebakindel.
CMON rahvas! Karta on, et raske on algul sulanduda tiimiga, kui sa tuled La ligast ja inglise keelt ka tepsmitte ei mõista. Andke aega, pikk karjäär on veel ees.
ja PS! Üks tõrje oli küll megahea
Kommentaar
-
Algselt postitas Pes Vaata postitustHea oli Sky Spordi pealt vaadata kuidas isegi noored mängijad Jones ja Fabio õpetasid De Gead kuidas kaitsta tuleb, väga ebakindel ikka see uus vv.
Edaspidi saab panna keskele Inglise U21st tuttava paari Jones-Smalling. Mõlemad juba piisavalt karastunud, saavad hakkama küll.
Kommentaar
-
noortest ei tule kedagi läbi? kes reservis paremkaitses on?
Aga Arsenali fännina katkised kaitsjad ja ebakindel väravavaht teevad tuju vähe paremaks manu-arsenali mängu eel, kuid kui arsenali mängupilt on selline, nagu eile, siis ei ole manu fännidel midagi karta, isegi u21 kaitseliini või ebakindla väravavahiga
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSeda nüüd küll, aga paremale äärekaitsesse pole hetkel kedagi panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMinu arust oli Young suluseisus, kui ta Rooneyle söödu andis esimese värava puhul+
EDIT: Tõestus ka, et polnud
Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.
0:30 jäta seisma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustning viimaseks, BERBA faking WANKER - no tule taevas appi, saatke see vend minema palun. Ei näe mõtet teda klubis hoida, kasutegur on 0.Algselt postitas Chemic Vaata postitustAnna andeks, aga milleks postitada mõtetuid komentaare? Ära toida trolle ja naudi tänast võitu paremarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustKordusest oli näha ju, et ei olnud. Anna andeks, aga milleks postitada mõtetuid komentaare? Ära toida trolle ja naudi tänast võitu parem
EDIT: Tõestus ka, et polnud
Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.
0:30 jäta seisma.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNojah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustKas ma riivasin su tundeid kui ma berba kohta oma arvamust väljendasin?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar