Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Inglise liiga üldine tase on ehk jah veits kõrgem, aga mitte eriti. Arvestades veel seda, et Manu Premmis kõvem sats kui Atletico La liigas, siis peaks ju nagu tööd ka vähem tulema. Mängija on tõenäoliselt oma eneseusu kaotanud ning nüüd peab selle üles leidma.Kommentaar
-
JEP, De Gea peaks ju kõik löögid ära võtma, ta on ju nii noor ja hea.. väga imelik, et nii ebakindel.
CMON rahvas! Karta on, et raske on algul sulanduda tiimiga, kui sa tuled La ligast ja inglise keelt ka tepsmitte ei mõista. Andke aega, pikk karjäär on veel ees.
ja PS! Üks tõrje oli küll megaheaKommentaar
-
Jones õpetaks Vidicit kah- tüübilt liider noh, pole imestada väga.
Edaspidi saab panna keskele Inglise U21st tuttava paari Jones-Smalling. Mõlemad juba piisavalt karastunud, saavad hakkama küll.Kommentaar
-
Seda nüüd küll, aga paremale äärekaitsesse pole hetkel kedagi panna.Giggs will tear you appart.Kommentaar
-
noortest ei tule kedagi läbi? kes reservis paremkaitses on?
Aga Arsenali fännina katkised kaitsjad ja ebakindel väravavaht teevad tuju vähe paremaks manu-arsenali mängu eel, kuid kui arsenali mängupilt on selline, nagu eile, siis ei ole manu fännidel midagi karta, isegi u21 kaitseliini või ebakindla väravavahiga
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kordusest oli näha ju, et ei olnud. Anna andeks, aga milleks postitada mõtetuid komentaare? Ära toida trolle ja naudi tänast võitu parem
EDIT: Tõestus ka, et polnud
Football news, transfer rumours and match analysis from the Premier League, La Liga and Europe. Written in the UK and updated all day.
0:30 jäta seisma.Kommentaar
-
Nojah.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Selles oligi mu kommentaari mõte, et veenduda, kas seal oli sulg või mitteKordusest oli näha ju, et ei olnud. Anna andeks, aga milleks postitada mõtetuid komentaare? Ära toida trolle ja naudi tänast võitu parem
EDIT: Tõestus ka, et polnud
Football news, transfer rumours and match analysis from the Premier League, La Liga and Europe. Written in the UK and updated all day.
0:30 jäta seisma.Kommentaar
-
Mul ja mu tunnetel on täiesti ükskõik, mida sa temast arvad, lihtsalt sõimata mängijat ilma igasuguste argumentideta "faking wankeriks" ja pool tunnikest hiljem hakata lugema teistele moraali "mõtetute komentaaride" teemal tundus vähe silmakirjalik. Aga samas igaühele oma, palun jätka eneseväljendamisega.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Newton Heath 1878Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar