Algselt postitas kuuraa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustFletch ja Kärrik olid ikka väga masendavad täna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr.Andreas Vaata postitustCarricku ja Fletcheri söödu täpsust ei anna kommenteerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust92% ei ole enam piisav, nüüd peab ainult 95%+ söödutäpsusega mängima vist.
Mul üldiselt ei ole seekord kummagi kohta liiga palju kobisemist, aga Carrick pani eile ikka paar-kolm sellist Vunki, et hoia peast kinni.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust92% ei ole enam piisav, nüüd peab ainult 95%+ söödutäpsusega mängima vist.
Kommentaar
-
No muidugi ma hoidsin ka ikka peast kinni mõne Carricku teo peale, aga kes siis eile õigupoolest halvasti ei mänginud? Vähemalt 2 Benfica pealelööki tulid Rooney tobedast pallikaotusest omal väljakupoolel. Kui Giggsi värav välja arvata, siis mis tema õigupoolest tegi? Sööduprotsent oli ainult Lindegaardil kehvem (kui vahetusest sekkunud Nani välja arvata). Carrick tegi veel ka päris impressiivsed 8 vaheltlõiget. Statistika pärineb siit:
Kommentaar
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
90% pikad-keskmised-lühikesed - http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2012/2007582_pd.pdf
statistikat ja muud - http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/presskits/
loomulikult pole ma mängu näinud ning ei püüa siin midagi tõestada või ümberlükata. tahtsin kõigest uefa nänni linkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustaga jah, johnny evans võiks ju järgmisel hooajal sunderlandi minnaAlgselt postitas JanK Vaata postitustAlgselt postitas Chemic Vaata postitustFletch ja Kärrik olid ikka väga masendavad täna.
Mitte et keegi neist kolmest oleks eile mingit supermängu teinud, aga sellise lämisemise eest tuleb puhtalt profülaktika mõttes perse saata. Järjekordselt. Teeme siis puust ja punaseks ka, äkki hoiab kasvõi mõnegi järgmise verbaalonamise ära - seda hooaega on mängitud faking viis mängu eksole. Evans seni:
WBA - vahetusest hea ja kindel
Spurs - väga hea
Arsenal - üldiselt hea, üks loll viga, milles oli samas üsna suur süü ka Evral
Bolton - kindel ja hea
eile - värav oli eeskätt Gaitani väga hea söödu ja Cardozo veel parema tegutsemise tulemus. ma näen vähe varianti, et mõni teine kaitsja oleks selle suutnud ära hoida. ülejäänud mängu oli tip-top.
Carrick - hooaja teine mäng. Boltoni vastu oli väga kindel, eile ei ole ka peale mõne valesöödu suurt mitte midagi kurta. Kaitsev poolik, tuletan meelde. Oma töö tegi ära, tema asi ei olegi mingeid 40m võtmepasse lasta üle väljaku. Ma tõesti ei saa aru, miks osad talt seda järjepidevalt eeldavad ja siis kiruvad, kui ei tule.
Fletcher - hooaja esimene mäng. 'nuff said.
Üldiselt - kui kommentaator telekas mõne mängija ette võtab ja tema kallal natuke nokib, siis see on asi, mille pealt teeb põhjapanevaid järeldusi ainult loll. Eile oleks saanud Rooney pallikaotustest ja koperdamistest kordades pikema klipi kokku panna kui Evansist, aga 'eetriaega' sai Jonny kõvasti rohkem.
Ja üldine resümee - kui meeskonna 'fännamine' seisneb järjepidevas ja argumentideta mögisemises samade mängijate aadressil, siis gtfo, klounid.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustHakkas kergem?
Carrick - hooaja teine mäng. Boltoni vastu oli väga kindel, eile ei ole ka peale mõne valesöödu suurt mitte midagi kurta. Kaitsev poolik, tuletan meelde. Oma töö tegi ära, tema asi ei olegi mingeid 40m võtmepasse lasta üle väljaku. Ma tõesti ei saa aru, miks osad talt seda järjepidevalt eeldavad ja siis kiruvad, kui ei tule.
Fletcher - hooaja esimene mäng. 'nuff said.
Ja üldine resümee - kui meeskonna 'fännamine' seisneb järjepidevas ja argumentideta mögisemises samade mängijate aadressil, siis gtfo, klounid.
Kommentaar
-
Mingi aeg tagasi jäi silma uudis - Kuszczak hits out at Man Utd
+ lisada eilne Fergusoni kommentaar, kus annab mõista, et Ben Amos vajab ka mänguaega,
tekib mul küll küsimus, et miks küll ei müüdud poolakat suvel maha. Vaevalt, et pingil istudes ta väärtus kuidagi moodi kasvaks. Saatke mees kuhugi laenulegi (küll keegi ikka soovib). Natsa müstika.
Aga jah, kui mindi eile viigipunkti järele, siis well done.
Kommentaar
-
Vat ma nüüd ei tea, kui mehel on söödutäpsus 92%, neist pikad söödud 14-st 12, siis ei oska nagu eriti nutta. Niimoodi võib igale mängijale etteheiteid teha, täiuslikku mängu ei tee ju mitte keegi. Tasuks vähem negatiivset otsida, on minu soovitus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar