Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Manchester United FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • ChelseaFC
    Eesti koondislane
    • Jan 2006
    • 3074

Algselt postitanud kasutaja fitti poolt
    Kaks kindlat pennalt käi andmata. Virisen.
    Stoke on tore sats!! Nii et ei maksa viriseda!! Ka meile j2i seal pennal andmata nii et nuta patja!

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11841

Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
      sina otsid gifi, mina otsin sulle töö - sobib?
      ei sobi. pole kahjuks gifipede. vaata mängukokkuvõtteid. vasakujalgne kiks lööb 100-st taolisest võimalusest 101 sisse. sama käib ka torrese võimaluse kohta. vahe on selles, et üks nendest tähendanuks mänguvõitu... mis teile eriti korda ei lähe. pedede värk.

kui te pennut taga peaksite nutma, siis seda, mis oli kohe mängu alguses - tõenäoliselt oleks õige otsuse korral olnud mäng ühte auku. teisel juhul tabas pall pigem selga. ja kui tabas ka kätt, siis alati saab käed otsast ära lõigata, et küsimusi ei tekiks.

de gea muidugi päästis rämedalt, tra ma ütlen, see vend on hea - need va reflekstõrjed olid muidugi toredad, kuid parim oli too madala löögi tõrje. Varem lasi ta kordades kergemad löögid sisse.
      See va vea meelitamine oli ka muidugi üks asi, mida ma näinud pole - iseenesest õige, kuid riskantne ja naiselik.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• fitti
        Deep Thought
        • Dec 2002
        • 7942

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
        siiralt kahju, et siit teemast pärast mänge mõni somnambuul rehaga läbi ei viitsi jalutada.

ja tõtt-öelda ajaks isegi üks lehepuhur asja ära, aga no mis sa teed, kui ei ole enam seda tantsutahet.
        Nojah, ma lootsin lihtsalt ravivale efektile, et loeb hommikul kaine peaga üle ja läheb ise vabatahtlikult wismarisse. Aga paistab, et hakkas hommikul uuesti peale võtma. Jäle joodikukalts, nagu mu vanaema ütles.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

• akal
          Reservmängija
          • Aug 2010
          • 110

Kommentaar

• z3ro
            U21
            • Dec 2002
            • 2277

Woodgatele punane + pennal Chicharito vigastamise eest oleks mängu käiku oluliselt muutnud.
            Selle kivi võib küll kohtuniku kapsaaeda loopida. Teine ei olnud pennal, kaitsja keeras külje ette.

Kommentaar

• Raitsu
              Eesti koondislane
              • Aug 2009
              • 3899

Mis on ühist Rooney'l , Vidicil,Evansil,Carrickul,Smallingul,Rafaelil,Hern andezel,Cleverley'l ja Gibsonil ?
              Mhm, kõik on vigastatud.Viimane välja jätta, suht nukker seis tegelikult.

Viimases mängus jäi mulle mulje, et vasakut äärt nagu ei tahetud kasutada.Young oli vahepeal juba Nani juures väljas paremal ,et palli saada.Penaltite kohapealt, oleks võinud ühe vast ära anda, aga selle taha nutma jääda on lollus.Ise tekitati võimalusi küll , viimaste mängude hiigelrealiseerimine lihtsalt ei olnud kavas.Väga ei nuriseks, Stoke on kodus kõigile pähkel.De Gea oli muidugi FTW.

Hargo väljaütlemised on küll koledad.

e.saikostats
              27 - Manchester United have opened the scoring in the 27th minute in each of their last three Premier League games versus Stoke. Quirk.
              "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

• KeRRRt
                Tugitooli poiss
                • Jul 2007
                • 837

Algselt postitanud kasutaja z3ro poolt
                Woodgatele punane + pennal Chicharito vigastamise eest oleks mängu käiku oluliselt muutnud.
                Selle kivi võib küll kohtuniku kapsaaeda loopida. Teine ei olnud pennal, kaitsja keeras külje ette.
                minu striimi kommentaator oli väga vastu sellele teisele olukorrale. ise nõustuksin sinuga, et pigem esimene olukord, kui teine. aga stoke on kõvv. gg

Kommentaar

• $$$
                  U21
                  • Jan 2004
                  • 5582

Algselt postitanud kasutaja KeRRRt poolt
                  minu striimi kommentaator oli väga vastu sellele teisele olukorrale. ise nõustuksin sinuga, et pigem esimene olukord, kui teine. aga stoke on kõvv. gg
                  See Setanta vanamees pidi jah mingi Manku fänn olema...

Kommentaar

• Mister
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2009
                    • 2239

Oota kaua Rooney nüüd eemal on?

Kommentaar

• marrrtin
                      asdf
                      • Aug 2005
                      • 2134

Smalling ei mängi Baseli vastu?

Kommentaar

• K Punkt
                        U21
                        • Jan 2010
                        • 782

Algselt postitanud kasutaja Mister poolt
                        Oota kaua Rooney nüüd eemal on?
                        Küllap ta Liverpooli mänguks tagasi on
                        sigpic

Kommentaar

• NOT
                          Eesti koondislane
                          • Jul 2008
                          • 1294

De Gea - Fábio, Ferdinand, Jones, Evra © - Carrick, Anderson, Giggs - Valencia, Welbeck, Young.

SUBS: Lindegaard, Fletcher, Park, Nani, Owen, Berbatov, Diouf.
                          Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
                          Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

• Raitsu
                            Eesti koondislane
                            • Aug 2009
                            • 3899

Peaks olema piisavalt tugev, et kodus Basel ära kottida.Eks jaga pinki ka kui pinki tuleb.
                            "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

• ShatAp
                              Professionaal
                              • Jan 2009
                              • 513

Olge head, kui keegi leiab, postitage siia siis mingi hea sopcasti link ka :P

Kommentaar

• reed
                                noor ja rumal
                                • May 2004
                                • 1110

päris ründav pink.
                                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Töötlen...