Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has blocked Stuart Pearce’s plans to recall Danny Welbeck to the England Under-21 scene.
täiesti õige käik alexi poolt + tomi üle ka hea meel
Algselt postitas Tofoa
Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
mis seal salata, Vidic on maailma parim keskkaitsjast penalti lööja
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kui keegi viitsib, võiks teha tabeli kus põhimeeskonna mängija nimi, vanus ja kui kaua olemasolev leping kehtib. Või on kusagil lehel see juba ära tehtud? Kui viitsijaid pole, võtan ise õhtul käsile
Kui keegi viitsib, võiks teha tabeli kus põhimeeskonna mängija nimi, vanus ja kui kaua olemasolev leping kehtib. Või on kusagil lehel see juba ära tehtud? Kui viitsijaid pole, võtan ise õhtul käsile
Nani, Rooney, Hernandez pingil - Alex vaatas vist Eesti ja Põhja-Iiri mängu
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar