Berbatov on koondise esindamise lõpetanud ja ei saa isegi 18 mehe hulka
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Giggs lihtsalt tõestas veelkord, et tema näol on tegemist tõutäkuga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Noh, päris vaikne on siin teemas? Oli küll suht nüri viigimäng selges alavormis tabeli keskmikuga, mille oleks pidanud kinnisilmi võitma, aga mõelge sellele, et veel eelmisel hooajal oleks manku sellise mänguga surmkindlalt kaotada osanud. Nii et cheer up lads.
Lisaks oli vaimuturgutav näha taas uusi katsetusi keskväljal, mis on mankul ju teatavasti nii hea, et Sneijder sinna ei mahuks. Eksperiment Jones-Fletcher ilmselt kahjuks niipea kordamisele ei lähe, oli lausa huvitav jälgida, kui ebaefektiivne võib üks keskväljapaar olla. On ikkagi hea meel tõdeda, et SAF ei karda isegi oma vanuses uusi asju katsetada.
Positiivse vutiõhtu keeras muidugi lörri - of all people - Evra oma Luis-ütles-et-ma-olen-neeger-halaga. Sobib rohkem arsenali tüdrukutele.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustPositiivse vutiõhtu keeras muidugi lörri - of all people - Evra oma Luis-ütles-et-ma-olen-neeger-halaga. Sobib rohkem arsenali tüdrukutele.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNo see pole Evrale esimene kord selliseid asju väita. On seda veel paaril korral teinud ja isegi karistada saanud selliste süüdistuste eest. Ei tahaks nagu uskuda, et Suarezel, kes vaid paari nädala eest inglise keelt hakkas õppima, on tunniplaanis rassistlike väljendite õppimine.
+ hispaanlased on tublid rassistid, eriti veel need kes asuvad ameerika maades.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar