masendav, sellise sita kohta ei oskagi midagi öelda...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Smalling tuleb betoneerida keskkaitsesse ja teda mitte kusagile mängima lasta. Tema äärest sööstud lõppevad liiga tihti pallikaotustega.
Welbeckile ka kõvemat trenni, sest neid pallikaotuseid tuli juba lõpuks lugeda kahe käe sõrmedel. Nagu eelnevalt öeldi, et tuleb taoline lause : Money can buy you titles, kuid seekord on see sulatõsi. Lõpus ei saa ju ometi nii lõdvaks lasta......
City mängis hästi ja kodus ei tohiks sellist põske mitte kunagi saada. Ootan suure suure huviga järgmiseid mänge ning muutusi mängupildis.
Kommentaar
-
Algselt postitas kodukaitsja Vaata postitustnüüd ma tunnen mida tundsid arsenali fännid peale 2-8 kaotust ManUle
1-6 City käest saada on ikka hullem, eriti kodusInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Aplaus Mancinile, kes läks Traffordile viigipunkti järele, kuid lahkus hoopis 1-6 võõrsil võiduga. History has been made.
Aitäh, Jonny Evans suurepärase mängu eest, Fletcher, kes sa oma elu värava lõid ning tegelikult ei pahanda ma ka De Geaga - homme on uus päev, uued mõtted, uued skeemid, varsti ka uued mängud. Kolmveerand hooaega on veel ees, kõik on rohkemgi kui lahtine.
Peaasi, et ManU fännid nüüd oma lapsi ja naisi selle mängu pärast peksma ei hakka.
GO UNITED!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMõtlesin ka just, et kumb kaotus on häbiväärsem.
1-6 City käest saada on ikka hullem, eriti kodus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar