Algselt postitas Janno91
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustOrson plaksutabthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
#ManUtd: De Gea, Jones, Evans, Vidic, Evra, Park, Fletcher, Cleverley, Welbeck, Rooney, Hernandez.
Substitutes: Lindegaard, Ferdinand, Fabio Da Silva, Nani, Valencia, Owen, Berbatov.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustVot see on juba koosseisu moodi.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustRooney või Welbeck siis äärel? Vaevalt et nüüd 4-3-3 minnakse võõrsile proovima. Ja üldse, kuidas Evans saab mängida, eelmine mäng sai punase ju?
Kommentaar
-
Algselt postitas torumees Vaata postitustStriimi ? Bloodzeed on maas.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSay what? Võõrsil Evertoni vastu 4-3-3, ilma äärteta ja peamine ootus luua olukordi Cleverleyl. Mnjaa. Ma ütleks pigem, et vanamees ikka oskab üllatada. Loodetavasti ei näe see reaalselt välja nii, et Welbeck ja Rooney uitavad äärtel ja Chicha nokib üksi ees nina.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Carling Cupis saime vastaseks Crystal Palace'i. Mäng toimub kodus.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
See tänane formatsioon on käsitlematult vildakas, kus laiust pakuvad ainult äärekaitsjad ja Park nagu ikka on all over the.. park, aga ei saa öelda, et see üldse ei töötaks. Evertonil on siiski rohkelt potentsiaali ülerahvastatud keskväljale vaatamata, nii et loodaks varsti Nanit näha, et keegi seda mängu natukenegi laiali tõmbaks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar