Täiesti perses värk, mis praegu Madejskil toimub. Kolm lööki ja kolm väravat. Nokaut.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustnojah, ilusale algusele siin koorumas valja hoopis kole lopp
Kommentaar
-
See esimene kollane läks vist ikkagi de la Cruzile, kaamera lihtsalt näitas Bikey't. Koos nad seal Sahat torkima läksid. Kuid jah, mis kuradi komme see on sel hooajal pidevalt asjad kindlast eduseisust lõpuks ikka teravaks ajada?! Oleks Gunnari poeg viis senti madalamale lajatanud, olnukski jälle kellad. Kes ütles, et õnne vähe.
Igatahes, Readingule tuleb au anda. Lihtsalt vaimustav, millist võitlustahet ja hinge lootusetus seisus üles näidati, nagu mcnamara selle peale ütleks. Ja ilma igasuguse irooniata - see ongi see üks ja ainus põhjus, miks mõned meeskonnad mängivad Euroopa kohtade peale ja teised vedelevad tabeli lõpus. Pohhui, kui mitu kiilakat vanameest klubi juhib või kui palju argentiinlasi kokku ostetakse.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustAhastamapanev on noores eas ründav skleroos hoopis. Kell 7 ma veel mäletasin, et vaja kümneks pubisse mängu vaatama minna. Kella 12 paiku hakkasin mõtlema - oot, mida ma pidingi veel täna tegema? ()
part-time supporter,
you're just a part-time supporter
...
Kommentaar
-
Eilne keskväli oli lihtsalt HIILGAV!
Fletcher, O´Shea ja ääred Richardson, Park - supper! Kes puterdas, kes magas, kes tegi ei tea mida! Tundus, et mängisid unised mesilased:P vb oli ka hiline kellaaeg süüdi:P
Nagu ManU´le ja teistele meeskondadele tavaks hakkab pärast kiiret ja kerget eduseisu uimasus. Mingid ime trikke hakatakse välja mõtlema. Umbes täpselt nagu BC Kalev On mingi 20 punktiga ees ja lõpus mängivad maha.
Igaljuhul motivatsiooni ei tohi kunagi kaotada kui aga kaob siis lendab tiitel käte vahelt mujale.
Kommentaar
-
Algselt postitas chelseafan112 Vaata postitustNo ega meil halvem väravavaht pole. Petr Cech on ikkagi korra maailma parimaks väravavahiks nimetatud nign erinevalt van der Sarist on Cechil veel tublid 10-15 aastat tippvutis jäänud:P
aga on ka põhjus, sest
me lihtsalt ei rääkinud Chelseast
Kommentaar
-
Algselt postitas estone Vaata postitustSorry, et ka tema mainimata jätsin
aga on ka põhjus, sest
me lihtsalt ei rääkinud ChelseastWhich ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustAhastamapanev on noores eas ründav skleroos hoopis. Kell 7 ma veel mäletasin, et vaja kümneks pubisse mängu vaatama minna. Kella 12 paiku hakkasin mõtlema - oot, mida ma pidingi veel täna tegema? ()
Kommentaar
-
Ole põlv jupsib taas
Õnneks on Smith reservide eest viimasel ajal väga head mängu näidanud ning kohe-kohe valmis taas esindusmeeskonna tegemistesse sekkuma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar