"Daiv" see küll ei olnud, kuid ei olnud ka penalti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustNo saage üle See kui teie Chiquita ei suuda neljast olukorrast ühtegi ära lüüa ja värav tuleb vaid sellest, et ta pallile ette jääb - no olege ausad manku oli täna s*** mis s***.
Penalt oli jummalast õige ja pigem peaksite õnnelikud olema, et esimese poolajal Evra kastis käega mängu eest pennalt ei antud. Aga jah, olen üllatunud - pole just palju kohtunikke, kes Old Traffordil julgeks Manu vastu penalti anda ja suluseisust löödud värava lugemata jättaSAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustAga jah, olen üllatunud - pole just palju kohtunikke, kes Old Traffordil julgeks Manu vastu penalti anda ja suluseisust löödud värava lugemata jättaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Mida siin ikka nutta.Kergelt rööviti,juhtub ka Sonda baaris.Agaa Carrick ftw! Ma juba tõsiselt kardan seda Basel away'd . Ja no Ando vigastusekohta- tra samasugune klaasmees nagu mina:/ . Kurb"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
nojah, nüüd saab vähemalt terve hooaeg need karakterid, kes tulevad tavapärase jutuga OT'l manu kasuks vilistamisest rääkima, sirge näoga munni saata. kõige ägedam vend platsil oli imo kärrik. üllatav miks berbat pingil polnud, ei saa ma aru.
löömine on endiselt sitt. olraid, nufcil oli kõvasti õnne ka, aga sellegi poolest panid omad poisid lööke kas mööda maad või orbiidile. esimsel juhul oli ees krul-taylor-simpson ja teisel juhul mõni kole britt publiku seas, tootlikus enivei ümar null.
AGA vähemalt hakati peale pennalt manu moodi mängima, üle...tramaiteamisaja. ma ei mõista, miks mänge niimoodi ei alustata.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Ülemine üllitis peaks olema mängust Swanseaga, kui mälu ei peta. Ülekande ajal ei saanud täpselt aru, mida vana jagas, kas nätsu või juhtnööride paberikest. Nüüd on teada.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar