Algselt postitas fitti
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Chichal hüppeliigese sidemed puruks, kuni kuu aega väljas. Läks vist veel isegi suht hästi.
Mängust. Ma olen ainus, kelle meelest oli täitsa neli pluss pilt? Ainus tõsine probleem on väga vähene teravus viimasel kolmandikul. Igav - oli küll. Samas mäng on tasakaalus ja loogiline. Parandamist muidugi on, aga palju positiivset võrreldes vahepealse täitsa sihitu uimlemisega. 10 võitu, 3 viiki ja 1 kaotus on tegelikult igati hea hooaja algus, lihtsalt üks klubi on seni veel natuke parem olnud. Ei saa aru sellest ohkimisest.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustParandamist muidugi on, aga palju positiivset võrreldes vahepealse täitsa sihitu uimlemisega. ... Ei saa aru sellest ohkimisest.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Samas tulemus oleks võind vabalt 2-0, 3-0 ka olla, mängupilt ei olnud hullu midagi, kontrolliti mängu. Baseli vastu tahaks näha samasugust mängu, aga, kui ise värava lööme, peame edasi ründama ja suruma. 1-0 pole see koht kus hakata kaitsma, muidugi oleneb mis ajal see värav lüüakse. ESMATÄHTIS on võit Baselis!!!!"But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Kommentaar
-
pilt oli ilus. bent sai palli umbes 4 korda puutuda, seega missioon täidetud. samas on üks-null alati lihtsalt üks-null ja ei viitsi enam olla seisus, kus bentnerid, sinclairid ja heskeyd 80ndatel minutitel ebameeldivat närvikõdi tekitavad. seda kõike puhtalt esteetilis-psühholoogilistel põhjustel. lööma peaks ka rohkem, raami.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustIlus variant Unitedile veidikenegi väärikust taastada, ma saan aru, et United on briti ning euroopa legend, ent 1-6 on tõsiasi, selleks, et see mäng seljataha jätta, on vaja fännidele palju-palju tõestada.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar