Algselt postitas Reintz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustKas mulle ainult tundub või ongi viimase kahe-kolme kuu jooksul siia foorumisse eriti produktiivne selline nasfal'ide põlvkond peale kasvamas, kes on oma vutialase hariduse küll vanaemalt saanud?
Ma sooviks, et täna oleks jumal inimene kes on sündinud Baselis ning elab Napolis Või vastupidi
Kommentaar
-
Algselt postitas Inward Vaata postitustVõõrsil löödud väravatega läheb Benfica igal juhul esimesena edasi, kui punktid jäävad võrdseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustTegelt peaks ju ka veel olema võimalus alagrupp kinni panna - benficaga omavahelised mängud viigid ja väravate vahe hetkel meil 1 võrra parem. Aga jah, see eeldaks, et Baselit tuleks päris mitme väravaga võita.
EDIT: mu postituse võib kustutada vms. Nett on nii aeglane, et ei jõua foorumi postitustele järgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEsiteks on nii kõrge intelligentsiga inimesi nagu mina siin foorumis ainult üks ning praegu ei paista minusuguste põlvkonda küll peale kasvavat.
Ma sooviks, et täna oleks jumal inimene kes on sündinud Baselis ning elab Napolis Või vastupidi
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPark põhis, siit küll head nahka ei tule
Kommentaar
-
No krt üldse ei oska mängida enam. Ründajad tiimis puuduvad... Rooney keksib niisama viimased mängud, mida pikemad juusked seda sitem skill vist, oleks aeg end kokku võtta, sest kõik ju teavad milleks ta võimeline on!
Nanit sõimasin ka esimesed 15min, aga sai vist Alexilt kerge winki ja hakkas mängima.
Puudub aktiivsus, kiire mõtlemine ja tegutsemine! Peab ära tulema raisk ja nüüd on näha, et hädasti on talvisel üleminekuperioodil vaja sisse tuua mõni korralik mängija keskväljale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar