Algselt postitas fitti
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustPolegi ammu Bayerniga mänginud. Ei taha ka väga lolYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustHiljuti mängisime, 2009-10 CL veerand-finaalis panid meile ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustManchester United could return to this season's Champions League if the Swiss Football Association fails to comply with Fifa and punish FC Sion.
Mis siis muud, kui soovime Šveitsi jalkaliidule jätkuvat jonni.
Minu arust alles EL mingis eelringis sai Athletic Bilbao ilma mänguta järgmisesse ringi/alagrupiturniirile.Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas MUTD Vaata postitustKui nad millegis süüdi pole, siis miks neid kõrvaldada ähvardatakse ?Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustKui FIFA nii teebki nii lolli otsuse, siis kas pigem ei oleks võimalik see, et Bayern saab ilma (kordus)mänguta edasi?
Minu arust alles EL mingis eelringis sai Athletic Bilbao ilma mänguta järgmisesse ringi/alagrupiturniirile.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustManchester United could return to this season's Champions League if the Swiss Football Association fails to comply with Fifa and punish FC Sion.
Mis siis muud, kui soovime Šveitsi jalkaliidule jätkuvat jonni.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustturniiri huvides võiks manu need mängu saada.
Kommentaar
-
Mitte, et Basel kehva punt oleks ja manu seda kohta vääriks (ja nad selle koha saaks) ning tore on kui väikesed (või väiksemad - kuidas keegi seedib) klubid, riigid üllatavad. Kuid auditooriumile on siiski meeltmööda suurte vaatamine (väiksema kaliibriga meeskondi on järelejäänute hulgas üksjagu)... ma eeldan, et sa isegi vaataksid pigem manu naised vs Bayern kui Basel vs Bayern mängu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMitte, et Basel kehva punt oleks ja manu seda kohta vääriks (ja nad selle koha saaks) ning tore on kui väikesed (või väiksemad - kuidas keegi seedib) klubid, riigid üllatavad. Kuid auditooriumile on siiski meeltmööda suurte vaatamine (väiksema kaliibriga meeskondi on järelejäänute hulgas üksjagu)... ma eeldan, et sa isegi vaataksid pigem manu naised vs Bayern kui Basel vs Bayern mängu.
Ükskõik millisest teisest klubist on mul CLis täiesti savi, aga kui sa oled krdi Basel ja paned Mankule kotid taha , siis lihtsalt peab fännama neid =P .
Lisaks sellele, et nad mitte lihtsalt ei kobistanud Kreeka stiilis ära, vaid mängisid totaalselt üle Unitedi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMitte, et Basel kehva punt oleks ja manu seda kohta vääriks (ja nad selle koha saaks) ning tore on kui väikesed (või väiksemad - kuidas keegi seedib) klubid, riigid üllatavad. Kuid auditooriumile on siiski meeltmööda suurte vaatamine (väiksema kaliibriga meeskondi on järelejäänute hulgas üksjagu)... ma eeldan, et sa isegi vaataksid pigem manu naised vs Bayern kui Basel vs Bayern mängu.
AMF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar